Pawlisko Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Dobrý večer, mám dotaz, na své Octavii nemám přední parkovací senzory. Je velkej průšvih, když si koupím RS nárazník s parkovacíma senzorama? Nevím jak je to konstrukčně řešené, takže se raději ptám. To, že to tam bude, ale v praxi to bude k ničemu je mi docela šumák, spíše jestli tam budou ty "kolečka" držet tak jak mají i bez toho, abych tu funkci používal. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 senzory jsou přilepený k nárazníku, takže ti tam držet budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Tak nárazník mám doma, napadá mě ale jedna věc, když už jsou přilepený k nárazníku a jsou tam, nestačí je tam jednoduše někam připojit a aktivovat? Nebo je ještě potřeba něčeho co se mi prodraží a nevyplatí? Jakože nepotřebuji to tam, ale když už to tam je? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 zadní parkováky máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Ano, výbava elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 stačí vyměnit RJ parkováků, dodělat tlačítko a druhý pípák, natahat kabeláž dozadu.... celkem jednoduchá záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Záleží na kolik ta jednoduchá záležitost přijde. Je to fakt něco bez čeho se obejdu, ale kdyby to nebylo až moc, tak proč to tam nemít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Napadlo mě se zeptat jestli neznáte někoho v okolí Olomouce, který má zkušenosti s výměnou běžného předního faceliftového nárazníku za RS. Chtěl bych, ale to byl člověk který to už dělal a ne typu: "jasný, to zvládnu a v průběhu zjistil, že zapomněl na toto a jééé a tohle jsem nečekal". Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Nemáte někdo číslo těch dvou držáků pro uchycení RS nárazníku (facelift)? Budu to dávat ke známému, co má lakovnu, ale potřebuji všechny díly které k tomu jsou potřeba. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) tady máš všechny díly a čísla a ještě i kapotu Editováno: 28. leden 2013, autor: lojzahlina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Na obrázku kde je jenom přední nárazník, tak tam není o držácích ani slovo. Na druhém obrázku, kde je kapota a blatník, tak tam jsou držáky blatníků čtyři. Ale osobně jsem myslel, že u RS nárazníku budou jiné držáky než u běžného faceliftového nárazníku. Nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 výztuha nárazníku je stejná jak u předFL http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/karoserie/skoda-octavia-05-vyztuha-narazniku-sk-predni-id:4822.eshop jinak je potřeba díly: vodící profil L+P (1Z0 807 183D + 1Z0 807 184D) to jsou myslím i držáky..ale nejsem si jistý na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Na internetu je samá přestavba normální dvojkové octavia za faceliftovou, ale přestavba faceliftové za RS facelift a jejich potřebné díly, to prostě není :-/ Nakonec abych nekoupil něco, co na té své faceliftové verzi mám a budu to mít na nic :-/ Editováno: 28. leden 2013, autor: Pawlisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 tady máš všechny díly a čísla a ještě i kapotu co to máš za "výkresy"? to není etka..jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 no mám to někde z fora octaviaclubu, taky se to tam kdysi řešilo, tak to jenom přidávám sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.onza Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 (editace) Zdravím všechny jako všichni tady jsem se rozhodl, že si předělám předek své O2 na facelift, už mám všechno potřebný pokoupený a zrovna se mi lakují díly. Jen jsem ještě zjistil, že je potřeba vyměnit "patici" co jde na přední světla. Hledal jsem to po různých obchodech ale nikde to nemůžu najít. Nevíte někdo, kde bych to mohl koupit případně alespoň číslo dílu. Děkuju Honza. Editováno: 7. Srpen 2013, autor: H.onza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Ve škodovce (každý autorizovaný servis), číslo nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 zdravim vsechny uvazuji o octavce uz ji skoro mam koupenou rok 11.2005,chci take to predelat chtel sem se optat jaky je rozdil interieru zda tam je vse stejne a jen je jiny venek ,dekuji vsem moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Rozhodne jsou zmeny i v interieru. Sedacky, volant, pristrojovka, climatronic atd. Je toho hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Je toho opravdu více, ale za sebe musím říci, že ani jedna změna Oktávku nijak nezkrášlila. Climatronic je nepřehledný (navíc nastavení teploty už jen po stupních - ty půlstupně tam citelně chybí), bílé podsvícení palubky a mírně upravené budíky působí lacině a ani nový volat příliš nepřesvědčil - působí dost subtilně. Máme obě Oktávky, ale interiér předFL na mě působí daleko příjemněji a vyváženěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 hm tak to jo jinak dekuji ,tato octavia co mam kupovat tak podle prodejce je v plne mimo kuze ,modrá storm metalíza ,tak bych chtel aspon predek udelat treba RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Jestli chceš přestavovat, budeš muset udělat i zadek, jinak to bude vypadat směšně. Před FL má plastové lemy, které FL nemá a jestli budeš mít vpředu FL a ještě RS a vzadu před FL a ještě k tomu obyč, budou se ti chechtat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Je toho opravdu více, ale za sebe musím říci, že ani jedna změna Oktávku nijak nezkrášlila. Climatronic je nepřehledný (navíc nastavení teploty už jen po stupních - ty půlstupně tam citelně chybí), bílé podsvícení palubky a mírně upravené budíky působí lacině a ani nový volat příliš nepřesvědčil - působí dost subtilně. Máme obě Oktávky, ale interiér předFL na mě působí daleko příjemněji a vyváženěji. Naprosto souhlasim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 (editace) Ja v podstate taky a to mam FL. To bile podsviceni v kombinaci se vsim ostatnim podsvicenym zelene, to opravdu musela vymyslet nejaka hlava. Jinak predelavat cele auto na neco jineho je podle me naprosta kravina. Obe varianty vypadaji dobre a obou jezdi venku tri prdele, takze si tim k nicemu nepomuzes. A predelavat na RS neRS auto je vetsine lidi spise pro smich. Bud spokojeny s tim co mas a usetris mraky penez na neco uzitecneho. Editováno: 2. Listopad 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 moc dik budu se snazit komplet ,snad se podari ho nekde sehnat ,skoda ze neni moznost komplet to koupit a pokud jo tak cenovka bude hodne velka moc dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.