bobo Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Objednal jsem zde,za 2 dny doma na stole http://www.autodilykrc.cz/cz-detail-555241-odpor-topeni.html s poštou 249Kč Editováno: 7. Květen 2013, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Pěkná cena. To bych si nakoupil rovnou tak 3 kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobkuuu Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 ahojte mám tu na stole za 1€ odpor len má 15mm a 45mm dlhé kontakty... môžem ich skrátiť na 8mm ako to tam mám orig. a naletovať? vďaka http://www.gme.cz/axialni-tepelna-pojistka-nec-tsf240-p530-047 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 nožičky můžeš samozřejmě zkrátit. Na funkci to nemá vliv. Dělaji se dlouhý s rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobkuuu Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobkuuu Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 preletoval som poistku a šlape TO =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pran22 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 mam dotaz mam fabia 2000 rok sdi a furt mě smrdělo něco ve vozé pote sem hledal a nasel ten to odpor celí poleptaný plastem očistil sem ho a vypadá tak to nevím proč tam mam dole u toho odporu ty drátky funguje mě normálně mam ho vyměnit nebo na to kašlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobkuuu Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 (editace) to tam dal niekto aby mu asi neodchádzal odpor stále =) starý odpor som vytrhol kliešťami a new priletoval... v elektrosúčiastkách stál 1€= 26Kč Editováno: 23. Prosinec 2013, autor: bobkuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Tak dnes odešel Vika odpor-nejhorší je,že mrzne není chuť to rozdělávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Taky jsem tam dal před týdnem Viku a včera vyměnil i ventilátor. Přemýšlím, že zkusím ten origo opravit výměnou té pojistky a pokud odejde Vika tak tam dát ten opravený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Odpor jde úplně jednoduše.Kup si tepelnou pojistku se správnými hodnotami a pak rozlom elektrikářskou čokoládu a vyndej ty vnitřky.Potom je našroubuj na ty vývody a pak do těch druhých tu tepelnou pojistku.Mám to tak už tři měsíce a pohoda,jede to jak má.Cena za opravu cca 20 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) to tam dal niekto aby mu asi neodchádzal odpor stále =) starý odpor som vytrhol kliešťami a new priletoval... v elektrosúčiastkách stál 1€= 26Kč Jak jsi to letoval,když se cín se taví při menší teplotě než má ten odpor?Ta tepelná pojistka tam je navařená právě k vůli těm teplotám. Editováno: 1. Únor 2014, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Fosgen-dobrej nápad s tou čokoládou,ale já vůl ten origo vyhodil,na Viku dávat nebudu.Ani jsem nebyl v autě ještě to vymontovat,ale jak to hořelo,tak černej dým z průduchů topení-tak asi Vika dostal pořádně,když tak kouřilo ze všech stran. V týdnu zajedu na vrakoviště a podívám se na origo a udělám to dle Fosgena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 (editace) Ona tam je právě ta pojistka aby neshořel celý ten odpor.Teplota odporu je dost vysoká a ten agent co to omotal drátem si koledoval o shoření auta. Ta pojistka má myslím hodnoty 10A 250V 220°C http://www.gme.cz/axialni-tepelna-pojistka-nec-tsf240-p530-047 Editováno: 2. Únor 2014, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 V tom odkazu je min množství 10ks odběr,jinak bych to měl ve středu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Já jsem tam byl osobně a bral jsem jenom dva kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Fosgen,tak jsem našel človíčka co mě koupil také 2ks přímo na prodejně-ono to platí jen na dobírku,ještě sehnat starý origo a může se jezdit,na vrakáči jsem nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Opraveno a už zase foukáme-na vrakáči 100kč a new odpor.Doufám,že to vydrží Editováno: 16. Únor 2014, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Lidičky,potřebuju ještě jednu radu-kam směřují šipky na pylovém filtru??já vůl starý vytáhnul a nekoukl jsem na jakou stranu má být otočený-nyní ho mám že šipky jdou na stranu k řidiči-nemá to být na stranu spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Nikdy jsem to neresil, vždycky, když jsem ho vyndal, tak jsem dával rovnou novej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 I novej má mít určitej směr airflowu. Ventilátor fouká zprava, když to vezmu z pohledu sedícího člověka. Takže špinavější strana má bejt taky napravo, airflow šipka by tedy měla ukazovat směrem k řidiči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 správne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Děkuju,tak to mám dobře nasazeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr SDI Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 čus kluci.Jsem si bezradnej a doufanm že budete moje záchrana.Mam fabku 2000 SDI a hřeje se mi kabel na bateriaku pod č.2 Nějak jsem se tady začetl o tom podělaným odporu a tak nějak jsem si vzpomněl že mi to začlo hořet když jsem dalvětrak na 4 Je možné že je to tím odporem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 No ventilátor má na 4 docela velkej odběr a pokud ho máš zatuhlej, tak by se to tak mohlo projevit, nicméně by to měla vzít pojistka... Nehřeje se to i na ostatní rychlosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.