Dix1 Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Rozšíření z nabídek fleetových barev: Odstín 9323-Verkehrsrot-Dopravní červená Změna barev u FII a Roomster: Fabia: Modrá Dynamic uni 6D6D končí v týdnu 12/2010,bude nahrazena barvou modrá Pacific uni Z5Z5 od týdne 22/10. Oranžová Tangerine M2M2 končí v týdnu 7/2010. Roomster: Modrá Ocean 8T8T končí v týdnu 7/2010,bude nahrazena barvou metalickou modrá Miami C4C4 od 13 týdne. SII: Od 10KT/2010 nahrazen motor 2.0 TDI DPF PD 103 KW motorem 2.0 TDI DPF CR 103 KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Přátelé, nejsem si schopen vygooglit foto toho interiéru Magic v Rumíku v té akci, budte někdo té lásky a hoďte mi sem nějaký odkaz, začínám mít nákupní horečku, a vůbec netuším co je v tom za barevné kombinace , díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 8T8T je kód červené Corridy. Magic: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Díky, ale mojí vlastní blbostí jsme si nerozuměli, měl jsem v hlavě a nenapsal vše. Takže znova Akční R-Duo. Zajímá mě jak vypadá interiér, ve předu píšeš Magic -nelze volit jiný, takže tuhle fotku. Díky a sorry za mojí blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 (editace) Interiér v FII© Magic a R Duo je identický - barvy onyx/onyx a potahová látka Magic. Imho vypadá výrazně líp jak Style. Nemožnost volit jiný interiér (prakticky se kupuje jenom paket Dynamic, Floss sem viděl jenom na referenčních autech) platila na podzim, možná se něco změnilo, ale spíš pochybuju. Klasický kožený paket koupit šel. Editováno: 20. leden 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Neví někdo, kdy prodejci přestanou přijímat objednávky na akční model Magic? Osobně velmi váhám, zda-li vzít Magic nebo počkat na facelift, ale tam nevím, jestli budou podobné akční nabídky jako u Magicu nyní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 No, já bych tipoval, že při současné úrovni produkce bude auto vyrobeno velmi rychle a do doby náběhu výroby fotky/informace prosáknou. Zkusil bych se domluvit s prodejcem nabízejícím nejlepší nabídku, že od nich auto vezmeš, ale aby ti zavolal jakmile bude vědět termíny (start fl/stop přefl) pro podání objednávky. Dokud bude v nabídce Trumf, tak podle mě stejně Škoda s cenama nahoru o moc nepude. Naopak se bude snažit zachovat objem výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 (editace) bojler: Výroba FL začne oficiálne od 13KT/10, predFL skončí 12KT/10. Podarilo sa mi nájsť nejaké ďalšie foto tých fleetových farieb, sú v prílohe - zelená pastelová limetka 9654 a zelená morská metalíza 9696. pandora: Ťažko povedať... Doteraz vždy po nábehu FL skončili akčné modely vychádzajúce z predFL, pretože po spolu s FL sa vždy zmenili konkrétne výbavy platné pre dané výbavové stupne a menili sa aj ceny zväčša smerom dole... Ja osobne by som počkal na FL, a potom sa rozhodol - či kúpiť už FL, alebo nejakú výpredajovú skladovku predFL. Editováno: 31. leden 2010, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 No mně šlo o to, že by mu ten prodejce (případně někdo tady) řek, kdy je poslední termín pro objednávku předfl. Docela by mě zajímalo, jak je to s dodáním novýho MR, když by mu Magic nestihli vyrobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Mě celkem láká ta nabídka na FII Magic HTP 51 kW + ESP + hlavové airbagy + rezerva + zámek řazení za 264 900,- Takto vybavenou skladovku asi neseženu a pak nevím, jestli takto vybavený FL bude stát stejně. Samozřejmě je možné, že v interiéru budou změny k lepšímu a nebude co řešit nebo naopak bude vidět další šetření.... Editováno: 1. Únor 2010, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Už jenom kvůli panelu Climaticu bych počkal na FL. Skladovku s ESP a hlavovejma airbagama neseženeš ani náhodou, leda referenční od ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 na R-Duo začíná být problém s vykrytím objednávek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Jakože se zvedl zájem? V lednu paradoxně dodala Škoda podle všeho nejmíň Fabií v historii, jenom lehce nad tisíc. Roomster včetně Praktika dal jenom cca 250ks. Ale nedivil bych se. Cena Dua a FIIC Magic se liší o 5k, po dokoupení balíčku Magic II. už je R levnější o cca tisícovku a má zadní radar, rádio na CD a projektorová světla. Takže faktická nutnost koupit aspoň 1.4 za 25k je minimální rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Lepší foto zelené májové: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Moc pěkná ta zelená májová, doufám, že půjde normálně objednat pro jednotlivce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 No teď jde i na další modely, takže by měla jít i potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Zelena majova fakt pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ta zelená je super...viděl jsem ji v salonu naživo minulej týden......a manželka jí chce .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 No já už ju mám taky vybranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) Tak a je objednáno, žádný sraní s tím :-) R-Duo 1.4 16V 63 kW, Rosso Brunello + 16" Atria, loketka, sklopný stolek, rezerva, mlhy s corner, další 4x repro, zadní ochr.lišta nárazníku, povinná výbava, koberce zvláštní dík patří Bojlerovi za vyčerpávací info a inspiraci, přišel jsem do salůnu jak chodící enciklopedie :-))) Editováno: 10. Únor 2010, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 škoda, mohls ještě pár věcí zjistit, některý věci nevim přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 žádná škoda, od tebe jsem načerpal základ a nejasnosti už jen pak během 14 dnů vyladil.....je to v pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) no ne, myslel sem to tak, žes pro tenhle přehled třeba mohl zjistit jak je to s fleetovejma barvama pro Y a SIIC, jestli jsou podpory i pro SII a SIIC (několik lidí už udávalo vyšší slevu než by odpovídalo normálu) nebo jestli opravdu platí dodatečná sleva pro FII Sport a Elegance takle bude tvoje auto vypadat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=77870 Editováno: 10. Únor 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) no jasně že tak bude vypadat, vždyť sem ti děkoval za inspiraci:-) to víž ze vzorkovníku tu barvu nemám:-) no a + lyžiny a asistent to vypadá úplně stejně :-) Editováno: 10. Únor 2010, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 No su dost zvědavej na výsledky prodejů, protože R Duo je aktuálně jenom o 5k dražší než FIIC Magic s menší výbavou. Kdy máš dodání? Psals o problémech s vykrytím dodávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.