Přejít na obsah

bojler

Doporučené příspěvky

Champion by měl být v nabídce i dál.

K dispozici jsou nové ceníky. Ze zajímavých věcí kromě Yetiho L&K jenom Citigo na CNG. Škoda je u nás zjevně nechce prodávat, příplatek je cca 60 000Kč. Paket Elegance Plus se mění, odpadá kontrola tlaku v pneu a je nahrazena SunSetem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Supeb - sleva pro živnostníky a malé firmy:
    • 10% 5% z celkové ceny vozu při nákupu na IČ
    • platí pro výbavu Active Drive

• Octavia - sleva pro živnostníky a malé firmy:
    • 10% 5% z celkové ceny vozu při nákupu na IČ
    • platí pro výbavu Prima Edition CZ
    • nově lze objednávat už jen verzi combi

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Na hodně zajímavé ceny se dostaly po zlevnění Yetiho v akci Trumf taky roční auta. Je poměrně dost široký výběr, ceny Yetiho Active 1.2TSI 77kW se pohybují i pod hranicí 300 tis. Kč. Nájeto velmi často kolem 7-9 tis. km, záruka na další tři roky dopředu omezená nájezdem 120 000km.

Tak jak mně nikdy nepřišly roční auta zajímavá v porovnání se zcela novým po slevě, tak tohle je podle mě dobrá nabídka.

Yeti do 320 000Kč, roční auta

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

dick: byl jsem se podívat na Superb liftback, najeto cca 14000km, registrace 12/2011, první majitel Škoda, motorizace 1.4TSI/92kW, výbava Ambition plus SunSet, 18 kola Themisto, MDI, GSMII, asistent rozjezdu do kopce, TPM a multifunkční volant pro ovládání radia a telefonu, cena 389 900Kč, metalíza, záruka do 12/2015 nebo do 120 000km

Údajně měly tři kusy téměř totožné konfigurace, dva byly pryč během dvou dnů. Na autě jeden prakticky neviditelný centimetrový tenký škrábanec a jeden vryp od nehtu na věnci volantu. Jinak naprosto čisté, bez jakýchkoli známek opotřebení interieru i exterieru. Byl jsem dost překvapený v jak dobrém stavu auto je. Příjemné překvapení byl motor. Jde znát, že je Superb těžký, ale není to žádná tragedie, naopak velmi slušné svezení. Z účetních důvodů jsem auto nekoupil, odpočet DPH můžu uplatnit nejdřív od ledna. Jinak bych auto bral okamžitě. Zmíněný třetí kus byl prodán zhruba po týdnu. Šance, že by vydržel do ledna bohužel nulová.

Hurikan88: už byly, po ukončení Championa jsou zlevněná skladová auta v prakticky totožné podobě, včetně Elegance, liftback už nejde nějakou dobu objednávat a jestli se nemýlím, tak buď skončily nové objednávky i na combi, případně budou každým dnem končit. pokud chce někdo stíhat OII, má poslední šanci chytnout nějaké auto objednané do výroby a nebo vzít už vyrobený kus ze skladu některého prodejce.

Odkaz ke komentáři

Fabia Monte Carlo za 270 000Kč je opět na scéně. Za tuhle cenu je ke standardní výbavě Monte Carlo ještě maxidot, tempomat a zadní parkovací senzory. Komu nevadí vzhled verze MC, je to po stránce výbavy velmi dobrá alternativa k Ambition Champion.

• akční model Fabia Monte Carlo Champion - rozšířená výbava a snížená cena
    • k výbavě Monte Carlo navíc přibývá
      • maxidot
      • tempomat
      • zadní parkovací senzory

[*]cena s motorizací 1.2TSI/63kW 269 900Kč (snížení o 60 000Kč)

Odkaz ke komentáři

Fabia Monte Carlo za 270 000Kč je opět na scéně. Za tuhle cenu je ke standardní výbavě Monte Carlo ještě maxidot, tempomat a zadní parkovací senzory. Komu nevadí vzhled verze MC, je to po stránce výbavy velmi dobrá alternativa k Ambition Champion.

• akční model Fabia Monte Carlo Champion - rozšířená výbava a snížená cena
    • k výbavě Monte Carlo navíc přibývá
      • maxidot
      • tempomat
      • zadní parkovací senzory

[*]cena s motorizací 1.2TSI/63kW 269 900Kč (snížení o 60 000Kč)

A čímpak to že já mám Maxidot už v základu? r.v. 2011 ale viděl jsem MC s obyč pal.PC??

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...