Vlasta Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Ahojky mám dotaz jakej mám volant,jde mi o to,že bohužel po 80tis/km je na levé straně uplně rozdrolenej a tak bych koupil nějakej zachovalej,ale nevím abych nekoupil něco kam mi nepujde airbag. a ještě druhá ot: za kolik by se připadně dal prodat airbag.Je tu nabídka na volnt z F i s airbagem tak aby se mi aspoň něco vrátilo. F je r.v.04 Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Bych řekl,že po faceliftu. Jistě to ale nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 tak odkrej a mrknout na kod ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 volant s bagem se tady prodává v rozmezí 1500,-až 2000,- takže si myslím že v této ceně určo prodáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Ten volant máš odřenej od nasedání. Už se to zde řešilo. Pošteluj si to jinak (zvednout volant popř. snížit sedačku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 nebo si tam dej kormidlo nejaky dreveny a budes v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Zhubni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 to Evers: To není od pupku, ale od nohou (pokud je tedy větší postavy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Pokud má někdo i agresivní pot ,může to být taky od toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) No jo, ale to by neměl jen vlevo.... Tedy pokud nejezdí jako někteří borci-levou na dvanácti, pravou na kvrdlačce, okýnka dole, music na plno (spíš přes plnno) a kšilt dozadu Editováno: 24. Září 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Takže se častěji sprchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 anebo kožené rukavíčky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) Joudové to sou rady ,nejezdím jednou rukou z okynka,volant držím po většinu oběma rukama nebo levou to je jasný,ale muže to byt tím,že mám auto bez posilovače a holt se musí sem tam víc zabrat.V práci máme VW několik a klidně i strojnásobnyma kolometrama než mám na svym a volanty jsou furt O.K. A to nemluvím o tom co se na autě vystřídá lidí. Jo a je to vlevo ve spodní části u spodního ramena olantu. Editováno: 24. Září 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Hele já bych jej celej buchl a vzal tříramínko místo něj,uvidíš jak budeš spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 ...mám auto bez posilovače... to mas co prosim Ta? ja mam tiez volant klasiku z jednej strany "nacaty", mam agresivny pot, ale sprchovanie sa nepomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) No F junior bohužel nemá posilovač a tak má větší volant z Octavky.(proto je to v sekci O) Spine-na to bohužel nejsou chechtáky,ale na vrakárně nebo aukru se daj koupit věnce tak do 500kč,nebo tu je inzerát na volant z F i s ag. asi za 1500kč tak pokud bych ten muj za 1000 střelil,tak by to moc nebolelo a poslední možnost je nechat ho obšít a to je taky 1500kč kterych se teď zrovna nedostává. Ale pokud nevím jakej volant mám tak nemužu ani koupit věnec. Editováno: 24. Září 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2009 tak odkrej a mrknout na kod ne? Myslíš sundat středovou krytku a pod ní je nějakej kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 máš předface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Myslíš sundat středovou krytku a pod ní je nějakej kod. ee musíš sundat celej bag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ho nech obšít kůží za litr a zůstane ti původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) asi tak, jinak já ho tam mám taky odřený a je to od nastupování a vystupování. Vždycky od něho dřu nohou, jsem holt čára. Editováno: 30. Září 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) No jo, ale to by neměl jen vlevo.... Tedy pokud nejezdí jako někteří borci-levou na dvanácti, pravou na kvrdlačce, okýnka dole, music na plno (spíš přes plnno) a kšilt dozadu A sakra...tak jsem asi borec, protože jezdím s levou na dvanácti a pravou na řadičce chi chi, ale bez staženýho okýnka a Tuc tu tu tuc tuc nicméně podle lehoučkého ohmatání volantu bych řek, že předchozí majitel měl velmi podobný styl držení kolečka i klacku Jo a ten volant je předface z Oktávky. Ve fabce docela rarita-pouze ve verzích Junior bez serva. Jsem ale myslel, že se dával jen do F s motorem 1.0MPi Editováno: 19. Říjen 2009, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Máte služební VW v práci, tak si kup ořech na sundání volantu a vyměň to, jen středový znak VW na Tvůj už bývalý a nikdo to v práci nepozná, přeci je to služební a tam je to jedno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 A vlastně když si ponecháš bag ze svýho, tak ani znak měnit nemusíš ... tzn. investice cca 80 kč na ořech a hotovo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Tady je facelift a predfacelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.