Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to koukám jaký se dávaly volanty, osobně mám face a ani jsem si nevšiml, že kámoš s předface má volant jinej ... :prc: Jinak jsem taky spozoroval malinké ošoupání dnes když byl volant vzhůru nohama :aggressive: Budu se muset podívat po tříramínku :palec2:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Pujde volant z OI před face do Seat Alhambra/01,řešíme to s č.Andrew25,já ten muj poté co jsem koupil zánovní věnec prodávám a Andrew by měl zájem tak bych to potřeboval vědět tak říkajíc včera.

Vloženo (editace)

Takže dnes jsem byl v servisu vymontit airbag,bohužel jsem zjistil že volant v mém autě je asi facelift a ten věnec co jsem koupil je předface,dodávám oba nafocené a ten s kablíkama je ten muj,takže někdo zasvěcenej pokud tam vidí někde kod podle kterého konečně zjistím kterej volant vlastně mám,jde o to že budu asi kupovat origo volant z FI tak abych mohl prodat airbag a nelakoval někoho s blbym určením.Díkes

post-86-1262025025_thumb.jpg

post-86-1262025042_thumb.jpg

post-86-1262025059_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vlasta
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Protože se stále objevují idiskuse kolem volantů, mohl by někdo s přístupem na ETKU dát pro definitivní vyjasnění číslo před a po faceliftu!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...