Ignác Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 v Etce se uvádí průměr volantu předface 38 cm a u face 37 cm - je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 jojo facelift ma tenci venec - mene matrose na volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak to koukám jaký se dávaly volanty, osobně mám face a ani jsem si nevšiml, že kámoš s předface má volant jinej ... Jinak jsem taky spozoroval malinké ošoupání dnes když byl volant vzhůru nohama Budu se muset podívat po tříramínku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 jojo facelift ma tenci venec - mene matrose na volantu Zajímalo by mně, zda origo koženej má stejný průměr, jako bez kůže, nebo je o to málo širší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Pujde volant z OI před face do Seat Alhambra/01,řešíme to s č.Andrew25,já ten muj poté co jsem koupil zánovní věnec prodávám a Andrew by měl zájem tak bych to potřeboval vědět tak říkajíc včera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 (editace) Takže dnes jsem byl v servisu vymontit airbag,bohužel jsem zjistil že volant v mém autě je asi facelift a ten věnec co jsem koupil je předface,dodávám oba nafocené a ten s kablíkama je ten muj,takže někdo zasvěcenej pokud tam vidí někde kod podle kterého konečně zjistím kterej volant vlastně mám,jde o to že budu asi kupovat origo volant z FI tak abych mohl prodat airbag a nelakoval někoho s blbym určením.Díkes Editováno: 28. Prosinec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Mohl by někdo s přístupem na ETKU dát pro vyjasnění číslo před a po faceliftu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Protože se stále objevují idiskuse kolem volantů, mohl by někdo s přístupem na ETKU dát pro definitivní vyjasnění číslo před a po faceliftu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tady Etka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.