Sokollu Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Jelikož mi s velkou prevděpodobností odešla ř.jednotka 4-kolky,tak jdu zkusit dát jinou.Nemáte někdo zkušenosti jak na to??A i kde jí přesně najdu u haldexu?Blíží se zima tak abych to dal do kupy.Díky za každou radu. Mám Oct.1,2001 -Haldex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voc@s Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Jelikož mi s velkou prevděpodobností odešla ř.jednotka 4-kolky,tak jdu zkusit dát jinou.Nemáte někdo zkušenosti jak na to??A i kde jí přesně najdu u haldexu?Blíží se zima tak abych to dal do kupy.Díky za každou radu.Mám Oct.1,2001 -Haldex čau ta jednotka je namontovaná přímo na rozvodovce na levé straně od kardanu. A jestli ji nemáš tak mam doma kompletní rozvodovku s haldexem i s jednotkou a čerpadlem prostě komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 A to že máš špatnou jednotku... na to jsi přišel jak? Obvykle bývají uhnilé kabely, taky tu byl případ spáleného čerpadla... diagnostiku jste dozajisté dělali... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokollu Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Jo tak diagnostiku mi dělaly,když vyndám pojistku tak je vše v poho ale když jí tam mám tak jedou všechny 4 kola a při rozjezdu a následnym zabrždění při plnym rejdu tak škubne v zadní nápravě.Kabely jsme kontrolovaly a ty jsou v pořádku.Diagnostikoval mi to i servisák přimo tady ze škodovky a taky říkal tu řídící jednotku. Zas tolik tomu nerozumim,jen co mi kdo říka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) není náhodou stříbrná skříňka nad takovým čerpadlem s nápisem Haldex?? přichycená 2x imbus pohled od motoru na levé straně? Editováno: 8. Květen 2010, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hed.a Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Přikláním se k řídící jednotce mám úplně stejný problém už jsem zkoušel i jinou půjčenou ř.jednotku a problém zmizel ... Jestli někomu přebývají jednotky v šuplíku tak je o ně zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.