jendakomin Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Vag mi hlásí chybu snímače G40 vačk.klik.hřídel - hledal jsem v nějakym škodováckym manuálu a nikde jsem tam nenašel u 1.2´12V motoru tenhle snímač....Jen myslimG28 a G ... ale G 40 ne. Nevědel by jste někdo? Auto se chová jako kdyby měl motor přesně na 3 tis. ot. omezovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Skus toto, možno to pomože.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendakomin Vloženo 30. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tak záhada vyřešena- přeskočený rozvody o zoubek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 a rok a měsíc výroby tvého vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 no tak to jsme se moc nedozvěděli , ale tipuji 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendakomin Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Fabia 2003,máš dobrej odhad.... jak to víš? tenhle rok měl nějakej problém s rozvodama? potřeboval bych schéma nastavení rozvodů jestli někdo nemáte.Stále nemůžu přijít na to proč se to stalo,ale nelíbí se mi napínák..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 páč 2003 měli ještě krátkou lištu na napínáku. Jen se tady přeme delší dobu, kdy došlo k tomu přerodu krátké lišty na dlouhou. Ví se že někdy mezi 2003 a 2004, pro to jsme chtěl vědět i ten měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendakomin Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 měsíc asi nezjistim,jedině jestli by ti pomohl vin. tady na tom je lišta dlouhá(nevim jakej je mezi nima dýlkovej rozdíl,ale delší bejt prostě už nemůže).Jo a ty rozvody hlavně už byli rozdělávaný,takže lištu mohl někdo dát jinou. Na ř.j motoru je datum výroby 5. 2003 Jo a ted jsem se dozvěděl že tyhle rozvody prej přeskakujou jako zajíci po poli(každou chvíli)PREJ teda....nevim co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) hm to je divné ... nevím ... ale co tady kdy byly jaké příspěvky, tak to skočilo vždy těm s kratší lištou, tedy u těch prvních HTPéček, pak udělali konstrukční změnu mimochodem, necituj poslední příspěvek při odpovědi, ať si nevysloužíš varování od admina Editováno: 5. Říjen 2009, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendakomin Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Jasně,díky za upozornění.Jdu nad tím dumat,tipuju že na snímači kliky bude nějakej výřez na hú 1 válce a mělo by to pasovat proti výřezům vaček z boku hlavy vodorovně s hlavou.Aspon si to myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 jinak toto téma jsi četl? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...skočení+rozvodů můžeš napsat SZ (soukromou zprávu) uživateli Jar_da (dříve JaKr) a on ti určo rád poradí co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 no ja som si to tema "cetl" ale Jarda si premazal svoje prispevky. neviete cim to bude??? nebol som tu medzicasom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 no já si toho všiml na první stránce, tak jsem myslel že jen na začátku, dál jsem to nekontroloval... ale jinak netuším co ho k tomu vedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 OK nic sa nedeje,som myslel ci mi daco neuslo ked som tu dlhsie nebol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.