Publikováno Září 29, 200915 r Zdarec všem, dostal jsem skodovacky autoradio Symphony a po kazdem vytazeni klicku ze zapalovani to chce kod.Stanice si to pamatuje.Jak prosim zapojit??A jeste sviti i kdyz mam vypnuta svetla. Octa I r.v.98
Září 30, 200915 r podle mě to máš špatně zapojený a ke všemu CAN radio přepoj plusy na pozicích 4 a 7 a rádio zkus překódovat na 00400
Říjen 8, 200915 r podle mě to máš špatně zapojený a ke všemu CAN radio přepoj plusy na pozicích 4 a 7 a rádio zkus překódovat na 00400 mel stejny problem... dal jsem v menu normalne key a funguje to
Říjen 14, 200915 r Autor mel stejny problem... dal jsem v menu normalne key a funguje to Ahoj, prosim jak to myslis?Ja musim davat key pokazde kdyz zapnu klicek. Prosim po lopate jsem laik.
Prosinec 9, 201014 r Zdravim,mam mensi problem,prodal jsem octavii a zustalo mi z ni Orig. radio a chtel bych ho dat do jineho auta a chce to po me Key,ale ja ten klic nemam,nevite kde se k nemu dostanu,kde ho mam vzit? Moc dik za odpoved.
Prosinec 9, 201014 r ve škodovce ti ho řeknou.. jj zkusim to tam,ale jak znas skodovku,tak za to budou chtit min. 500.) Ale diky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.