Standis Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 tak se pochlubce, co vozíte v autě za věci, bez kterých by Vy a Vaše auto nemohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Pokud mas na mysli veci bez kterych bych nejel ale auto je nepotrebuje, tak to je na dverich u ridice plysovy lev, u spolujezdce hroch a u zadni operky hlavy vcelka (neco jako Maja z pohadek..) a auti je zelene a rikame mu klaun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 přesně tak to mám na mysli. o víkendu nafotím svoje maskoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 hmm tak to já nic,takový pikačovinky já nevozím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 si vystačíš sám co Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagicQ Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak tohohle příživníka jsem si pořídil včera.... jinak ale auto zatím jméno nemá.. časem se snad nějaké hezké naskytne... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 si vystačíš sám co Ondro jj stačí mi pouze dobrá muzika do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak já taky něco hodím. Sice to není všechno co mám v Hráškovi, ale zbytek neodfotím, bo je v Olomouci. Tamta tlupa se mnou jezdila v náklaďáku, včetně médi a v Hráškovi se mnou jezdí YETY, opice z Kosova, žába, modrej slon, zelená kráva a médě z Costa Brava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak to jsou moji maskoti ( teda spíš dárečky od přítelkyně ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Tak klasickej plyšovej talisman mi v autí chybí,jako talisman mám ruženec u řad.páky a dvě mince pro štěstí pod koberečkem u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 tak já vozím tyto dvě :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 jako pěkný hračíččky to jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 no o tom žádná , myslím, že jsou víc užitečný než všichni maskoti dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Zdar Spine, co na to žena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Kromě růžence na zrcátku a Kryštofka u tachometru vozím ještě toto mini autíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Hej tohle je ale hezký, kde jsi to sehnal a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Koupeno v Zákaznickém centru v MB asi za 80,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 jestli to je ta mikro fabča WRC, tak tu seženeš v každý Škodovce za 80 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 dík tak potom se musím poohlídnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 A já mám Garfielda /vzadu přisátý na okně/, pak Tweetáka a takovýho mívala /vpředu visí pod zrcátkem/. Samej zvěřinec, no. PS: Ještě mám v kufru tučnáka nalepovacího /placka,určena na zeď - pro děti :D/, jen nevím jak ho nalepit vedle garfielda, a navíc má cca 35x30cm . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.