Publikováno Říjen 2, 200916 r Zdravim, mam fabiu HTP 12V r.v. 2005 s namontovanym autoalarmom Magicar 9000. Tento ale zacal z nicoho nic hukat, kedy sa mu zachce. Dokonca aj ked je vypnuty a aj hoci kedy pocas jazdy. Huka aj ked je prepnuty do servisneho rezimu. To pipanie trva jednu az par sekund v roznych casovych intervaloch. Pri tomto hukani neblikaju svetla ani smerovky. Uz som z toho zufaly, dakujem za kazdu radu. Upraveno Říjen 2, 200916 r od c1nc0
Říjen 2, 200916 r Nemáš náhodou sirénu co má svoje vlastní napájení (zabudovanou baterii v sobě)? Kámoš má taky sirénu s vlastním zdrojem a když odpojil baterii,tak začala houkat jak vzteklá.Je to dělaný nějak kvůli krádeži,tak bych možná hledal příčinu nejdřív tam.
Říjen 3, 200916 r Autor ano po odpojeni baterie zacne hukat...ale inak Upraveno Říjen 3, 200916 r od c1nc0
Říjen 3, 200916 r Precitaj si navod na pouzitie toho MAGICARU ci tym pipanim nesignalizuje-oznamuje ti niaku poruchu alebo chybu.
Říjen 3, 200916 r Netreba vymenit zaloznu baterku v tom MAGICARE???? To pipanie bi tomu nasvedcovalo. precitaj si navod ci tam nieco nie je nahodou . Upraveno Říjen 3, 200916 r od PROCHY603
Říjen 3, 200916 r Autor v navode neni nic o tomto spomenute, dokonca som prestudoval aj montazny navod, ani tam neni o tom nic...
Říjen 5, 200916 r Autor Tak uz som to vyriesil, problem bol v sirene (zalohovana). Na plosnom spoji bol zrejme skrat, alebo studeny spoj...Prepajkoval a vycistil som kontakty na plosaku a zatial je klud...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.