Host vladoc Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) Ahojte , bol by problem vymenit nevyhrievane zrkadla bez ovladania na Classicu O1 za vyhrievane, predtym som ich na GLX mal a teraz mi dosť chybaju, co vsetko budem potrebovat? Mylsle som mojou otazkou ci budem musiet dorabat nejaku kabelaz alebo to tam je atreba kupit len zrkadla a ovladac. Mozno by mohol moj prispevok presunut admin do sekcie elektrika, ked mi tu nikto neodpoveda. Dakujem Editováno: 5. Říjen 2009, autor: vladoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Nikto nic? Aby som upresnil, chcem tam mať elektricke zrkadlas vyhrievanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ja to tiež riešim,ale ja som dorabal aj el.okna, takže som tam daval inu komfort.jednotku a komplet kabelaž. Musíš pozriet pod tapacir,ci tam mas konektor na el.spetne. Ak nie musis dorobit. Resp. mas el.okna?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak tak, koukal jsem do DP, jestli si dobře vzpomínám, zrcátka jenom s oknama v elektrice alespoň vepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Mal som predtym oct glx 1.6 r.v. 98 a el.zrkadielka boli a okna vsetky len na klucky, chcel by som aj okna aspon vpredu ale neviem ci zhanat original alebo nejaky jablotron alebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Stahovanie urcite origo, da sa tu v bazari zohnat za velmi dobre ceny komplet elektrika, motorceky (+ mozgy), kabelaz. Potom aj tie el. zrkadla nie su problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Niesom nejak velmi zdatný v elektrike, nepoznáš niekoho v SR čo by mi to zohnal a vymenil. Ja mám problém aj ísť na vrakovisko , keď poriadne neviem čo všetko potrebujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ja som tiez kupoval tuto v bazare (z CR), takze to nie je problem, zalezi od toho, co vsetko chces spravit. Podla toho tu najdes (alebo Ti poradia) zoznam veci, co potrebujes, nasledne skontaktujes dobrych predajcov (napr JendaT4) a material Ti prijde az domov. Na SK sa urcite taki najdu, s tym Ti neporadim, najlepsie keby si mal nablizku nejakeho sikovneho autoelektrikara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Chcel by som tie el.zrkadla a okna, tie by stačili len vpredu, čo všetko k tomu potrebujem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) 2x zrcátka "joystick" na ovládání zrcátek ovladač oken s ŘJ do dveří řidiče ovladač okna do dveří spolujezdce 2x stahovačku s motorky a mozky ŘJ komfortu hafo kabelů a konektorů Ber to jen jako můj odhad. A možná přehodit celé tohle téma do "Elektriky" a zapojit kapacity fora... Něco pro motivaci svazek kompletní el. Škoda Octavia + komfortky Editováno: 23. Říjen 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.