Michhhalll Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zdarec nevíte někdo kama nějak solidně navést drát z motorového prostori do interiéru? Na vypínač přídavných světel, denního svícení atd? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karamusa Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zdarec nevíte někdo kama nějak solidně navést drát z motorového prostori do interiéru? Na vypínač přídavných světel, denního svícení atd? Díky pod sklem mas plast pod kterým je schovaný kabinový filtr a mechanizmus steračů.odmontuješ sterače myslim že tam je bud 10 nebo 13 matka.sterače sundaš a plast už je jen nacvaklej tak to vyloupneš a ja jsem musel použit trochu síly.jakmile to sundas a stojis proti autu tak mas po prave straně takovou bilou krabici tu bezproblemu otevres a mas tam volny pruchod do kabinoveho prostoru,ja osobne takhle řešil kable na dení sviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Je plno možnosti, např. kolem lanka na otevirani kapoty, potom ho tahnout tunelem kolem cele kabelaže (je to ten plastovy sloupek u vzduchoveho filtru), nejlepe protahnout pod baterkou, nebude ten drat tak na očich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Díky chlapi,abych pravdu řekl, tak jsem se ani nedíval, jen vím, že v minulém autě (Opel Vectra) to bylo celkem nemožné, tak proto jsem se ptal...Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 aj tu http://skodaoctavia.cz/muzikanavody/montaz...oda-octavia.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.