Publikováno Říjen 5, 200915 r Zdarec nevíte někdo kama nějak solidně navést drát z motorového prostori do interiéru? Na vypínač přídavných světel, denního svícení atd? Díky
Říjen 5, 200915 r Zdarec nevíte někdo kama nějak solidně navést drát z motorového prostori do interiéru? Na vypínač přídavných světel, denního svícení atd? Díky pod sklem mas plast pod kterým je schovaný kabinový filtr a mechanizmus steračů.odmontuješ sterače myslim že tam je bud 10 nebo 13 matka.sterače sundaš a plast už je jen nacvaklej tak to vyloupneš a ja jsem musel použit trochu síly.jakmile to sundas a stojis proti autu tak mas po prave straně takovou bilou krabici tu bezproblemu otevres a mas tam volny pruchod do kabinoveho prostoru,ja osobne takhle řešil kable na dení sviceni
Říjen 5, 200915 r Je plno možnosti, např. kolem lanka na otevirani kapoty, potom ho tahnout tunelem kolem cele kabelaže (je to ten plastovy sloupek u vzduchoveho filtru), nejlepe protahnout pod baterkou, nebude ten drat tak na očich.
Říjen 6, 200915 r Autor Díky chlapi,abych pravdu řekl, tak jsem se ani nedíval, jen vím, že v minulém autě (Opel Vectra) to bylo celkem nemožné, tak proto jsem se ptal...Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.