martinko_u Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Ahojte pani Hladal som, studoval som, nenasiel som. Konkretne som nenasiel detaili pri oddelovani vstrekovacov od hlavy. mal som rozobrate vsetko podla DP ( elektriku , 2x sroby a ja este neviem co) a drzalo to len na tych 4 roch vstrekoch. Otazka znie mam tahat a ona ta lista vyskoci, alebo samusia povolovat zo spodu na nasavani? alebo som nieco neurobil dobre? potrebujem len pozriet netesnosti gumiciek popripade ich aj vymenit. PS: vazne som hladal, vsade same rozoberanie, ale detaili nikde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Už si to přesně nepamatuju. Ale ta lišta drží na vstřikách docela pevně. Pokud se ti "vrtí" měla by jít sundat. Jestli budeš chtít tak se zejtra mrknu do garáže a nafotím. Mám 1.4 MPi 44kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Potom to držia iba tie O kružky a silnejšie potiahnuť. Stači ich umyť a vazelinou nazad. Vymena je potrebna len ked je poškodena defo... alebo natrhnuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Potom to držia iba tie O kružky a silnejšie potiahnuť. Stači ich umyť a vazelinou nazad. Vymena je potrebna len ked je poškodena defo... alebo natrhnuta. Bolo tu o tom písane v spojitosti s oktáviou.Demontáž u fábie by mala byť podobná(viz.príloha) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Dúfaj,že ich budeš mať OK ak uvidíš kolko stoja v origo škodovke tak sa ti pretočia panenky. Skús ich pozrieť v nejakej inej predajni tam sú o polovicu lacnejšie.Myslím,že sú také isté aj na felicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Dikes chlapci, vyskusam hned ako pridem domov, cca dva tyzdne. Skusal som tahat, veklat ich ale bal som sa aby som ich neposkodil, cena jedneho mam taky pocit okolo 100€ (3000sk) takze menit 2 zo 4 koli pozretiu je dobra investicia . Chcem hlavne pozriet tie gumicky, lebo vag pise nieco o prisavani falosneho vzduchu. menene tesnenie na sani, tesnenie pod SK. teraz meneny vlnovec (nie som si isty ci to moze byt s toho) . bohuzial toto vsetko som vymenil a isiel doprec na sluzobku. skusim este raz rozobrat a uvidime. inak cena gumiciek novych v origo skoda (inde som nezohnal ani len cenu) okolo 4€ za jeden vstrek tzn 4€x4 =16€ celkom v poho. takto zhora vypadaju ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Martinko ja myslím gumičky vstreky sú iná kategoria .Aby si nebol prekvapený tu máš cenu z Etky jedna stojí 127sk/cca4,2E/ale krát 8! V neorigo som ich kupoval 90sk kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 jj som to asi zle napisal, myslel som tym samozrejme gumicky. ano v origo skoda pani hovorila okolo 4€ za jeden par gumiciek, a ze v baleni po osem (4x2) ale ze sa da zobrat aj len jeden par. tak uvidime. zatim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.