bangladezo Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Ahoj. Nedávno jsem měnil rozdělovač u 1.6 tky. Bylo jasné že po takovém zásahu musím na seřízení motoru. Čekal jsem že v servise budou měřit a seřizovat předstih. Jenže to jenom napíchli na pc a asi po 20 minutách řekli že je vše seřízené a ok. Ch ci se zeptat, jesli je možné aby tímhe postupem předstih nastavili ? Moc tomu nerozumím ale předstih se dicky seřizoval otáčením rozdělovačem a nějakým stroboskopem nebo čím. Jinak motor běží pěkně plynule ale zdá se že má menší výkon a spotřeba šla o víc jak litr nahoru. Ještě dodám že nový rozdělovač je Bosch a tak jak jsem ho tam nasadil tak tam je. Poradte dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroosek Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Zdravím, předpokládám, že to je 1,6 55Kw. Mě rozdělovač měnili v servisu na vesnici a nevím jak to nastavili, ale nejelo to moc dobře tak jsem to nastavil na polohu přesně podle starého (podle otlačené podložky) a jelo to lépe, už to tak netrhalo. Pak jsem to pro jistotu zavezl na kontrolu do autorizovaného servisu škoda, protože jsem v servisním manuálu našel nějaké složité nastavení něco jako stroboskopem. V servisu to zkontrolovali asi jenom wagem, protože to stálo 160Kč a řekli, že to je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.