Mischo77 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Máme doma auto, okrem fabijky hovoria mu octavia... A tak konecne od kedy ju mame ma prvy problem teda hned dva... (1.6 , 75 kW mr 04 ambiente) jedna sa o to ze ma najazdene 120.000km, a teraz po vymene rozvodov si zacala v zaradenej rychlosti píískat ako blbaaa pri neutrale to nerobí, robí to viac ked pridám ...zvuk ide niekde od remena ci coho, otec tam na to miesto striekne silikonovy sprej a je ticho. ja som to vydedukoval na napinaciu kladku, ale servisman ma odbil tým ze on ju pri meneni rozvodov menil.... ...tak potom co to moze byt, co treba vymenit ? ...taktiez to píska obcas (neviem ci prave to) pri zapnutej klíme na neutral.... klima bola dorabana (manual klima) ..no a ten druhy OFF TOPIC problem : sklapanie svetiel nereaguje... poistka je v poriadku, ale motorceky sa ani nepohnu.... ostava iba vymena motorov ? thanks a lot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) Vymen motorceky na naklapanie svetiel. Opravit sa nedaju. Editováno: 12. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 takže inde problem nezvykne byť ?!.----- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šipan Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 To pískání ti může dělat i ložisko alternátoru.Zkus jestli se to zhorší když na neutrál při volnoběhu zapneš klimu.Když altík víc zatížíš.Poslechni ho přes šroubovák(skrutkovač)nebo nějakou tyčkou a pokus se místo lokalizovat.Mám také 1.6 75kw 2001 a dělala mi to ta napínací kladka drážkového řemene.Stačilo vytáhnout očistit a promazat.Jo a ty světla-kukni na ovladač či je v pohodě.Protože je divné že ti nejde zklápět ani jedno světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Potvora Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Ahoj, mám tentýž motor a takového pískání či spíše kvílení jsem před asi měsícem taky zpozoroval. Po výměně napínací kladky je to už v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.