Publikováno Únor 26, 200817 r Zdravím pánové při zamykání a odemykání vozu centrálem mi světelná signalizace blinkry jde jen na pravé straně auta? Přitom blinkry pracují v pořádku. Dálkový centrál mám dodělávaný Jablotron. Může mi prosím někdo poradit kde je problém. Předem děkuji.
Únor 27, 200817 r mohl ti vypadnout kabel kde jsi to připojoval ke směrovkám,nebo prdla dioda přes kterou jsi to dal!
Únor 28, 200817 r to jsou kuvy drahý,to mělo bejt grátis,takhle směšnou opravu bych ti udělal zdarma i během polední pauzy
Říjen 13, 200915 r Ahoj všichni, dnes ráno jsem si všimnul, že mi nebliknou blinkry při odemknutí či zamknutí auta dálkáčem, osvětlení interieru se ale zapne resp. při zamknutí pak i zhasne, centrál jde jak má a i blinkry jako takové normálně fungují. V poslední době jsem dodělával tempomat a při něm byla samozř. odpojená baterka..nemůže to spolu nějak souviset resp. nemusí se někde něco znovu zaktivoavt resp. uvést do základního nastavení ? Díky předem za radu. M.
Říjen 13, 200915 r zkontroluj jestli ti reagují všechny dveřní mikrospínače na otevření/ zavření (nejrychlejší je zapnout zapalování - pak stropní světlo reaguje hned na otevření)
Říjen 13, 200915 r vyřešeno přes SZ s Vášou...byla to pojistka D na releovym boxu..ještě jednou díky za radu
Červenec 15, 201411 r Ahojte Pánové, mam takový problém s centrálním zamykáním (originální) u octavie I, problém spočívá v tom, že doposud při zamykání a odemikání docházelo k probliknutí blinkrů a nyní z ničeho nic blikat přestaly, vše ostatní u centrálu funguje, jen ty blinkry, nesetkali jste se někdo s tímto problémem? Vážně nevím kde závadu hledat, děkuji moc za případné rady, Michal
Červenec 15, 201411 r Kolego, příště prosím věnuj trochu času hledání, ano? Prostuduj si předchozí příspěvky. Jedno řešení tam máš. Témata jsem sloučil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.