Jump to content

Nejdou blinkry při použití centrálu

zdenouch
 Share

Recommended Posts

Zdravím pánové

při zamykání a odemykání vozu centrálem mi světelná signalizace blinkry jde jen na pravé straně auta? Přitom blinkry pracují v pořádku. Dálkový centrál mám dodělávaný Jablotron. Může mi prosím někdo poradit kde je problém. Předem děkuji. :help:

• 1 year later...

Ahoj všichni,

dnes ráno jsem si všimnul, že mi nebliknou blinkry při odemknutí či zamknutí auta dálkáčem,

osvětlení interieru se ale zapne resp. při zamknutí pak i zhasne, centrál jde jak má a i blinkry jako takové normálně fungují.

V poslední době jsem dodělával tempomat a při něm byla samozř. odpojená baterka..nemůže to spolu nějak souviset resp. nemusí se někde něco znovu zaktivoavt resp. uvést do základního nastavení ?

Díky předem za radu.

M.

• 4 years later...

Ahojte Pánové, mam takový problém s centrálním zamykáním (originální) u octavie I, problém spočívá v tom, že doposud při zamykání a odemikání docházelo k probliknutí blinkrů a nyní z ničeho nic blikat přestaly, vše ostatní u centrálu funguje, jen ty blinkry, nesetkali jste se někdo s tímto problémem? Vážně nevím kde závadu hledat, děkuji moc za případné rady, 

Michal