zdenouch Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Zdravím pánové při zamykání a odemykání vozu centrálem mi světelná signalizace blinkry jde jen na pravé straně auta? Přitom blinkry pracují v pořádku. Dálkový centrál mám dodělávaný Jablotron. Může mi prosím někdo poradit kde je problém. Předem děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 mohl ti vypadnout kabel kde jsi to připojoval ke směrovkám,nebo prdla dioda přes kterou jsi to dal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamCZ Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 ja bych se taky přikláněl k upadlýmu drátu od levých smerovek.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdenouch Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Dal jsem to dnes do servisu . Byl to upadlej drát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 kolik si za to hádly? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdenouch Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 Tak hádej? 73,50 kč!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 to jsou kuvy drahý,to mělo bejt grátis,takhle směšnou opravu bych ti udělal zdarma i během polední pauzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz pida Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Ahoj všichni, dnes ráno jsem si všimnul, že mi nebliknou blinkry při odemknutí či zamknutí auta dálkáčem, osvětlení interieru se ale zapne resp. při zamknutí pak i zhasne, centrál jde jak má a i blinkry jako takové normálně fungují. V poslední době jsem dodělával tempomat a při něm byla samozř. odpojená baterka..nemůže to spolu nějak souviset resp. nemusí se někde něco znovu zaktivoavt resp. uvést do základního nastavení ? Díky předem za radu. M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 zkontroluj jestli ti reagují všechny dveřní mikrospínače na otevření/ zavření (nejrychlejší je zapnout zapalování - pak stropní světlo reaguje hned na otevření) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz pida Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 vyřešeno přes SZ s Vášou...byla to pojistka D na releovym boxu..ještě jednou díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madjism Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Ahojte Pánové, mam takový problém s centrálním zamykáním (originální) u octavie I, problém spočívá v tom, že doposud při zamykání a odemikání docházelo k probliknutí blinkrů a nyní z ničeho nic blikat přestaly, vše ostatní u centrálu funguje, jen ty blinkry, nesetkali jste se někdo s tímto problémem? Vážně nevím kde závadu hledat, děkuji moc za případné rady, Michal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Kolego, příště prosím věnuj trochu času hledání, ano? Prostuduj si předchozí příspěvky. Jedno řešení tam máš. Témata jsem sloučil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts