Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

doporucena kombinace:D fabia combi, sklomene sedacky, silne tonovani zadnich oken, plus deka a polstar:D rozhodne asi 3x vic mista jako ciste na zadnich sedackach. aspon se zjisti kvalita cinskych tlumicu co tma dal byvalej debilni majitel.

• 4 týdny později...

ja zase doporucuji sportovni podvozek na serii se to dost kymacelo a pritahovalo to cumily ale takhle se auto ani nehne :D

ve fabce to je o ničem.. je to jak v konzervě.. ve svém polu 3dv. posunu sedačky dopředu a sklopim zaroven.. sednu, natahnu nohy..jako na gauči..sedačky jsou nizko takže když je nahoře tak skoooro se i narovna... ve fabce ani omylem.. a na těch přednich sedačkach to je o zdraví..

Ve fabce je to o ničem? Tak zkus kombi a pak můžeš soudit :) Kdo chce, jde to v každém autě :D

Přesně tak.. jde to v každém autě  ;) .. Když na to přijde tak to jde i v Deawo Matiz  :kol-28: .. Ve Fábii je proti Matizu místa až až...

To je názor chlapa :D:)

však já mluvím o combi.. jo jde to v každém autě... z jednoho je člověk dojebany víc, z druhého mín... já to mám s čím srovnat takže já jsem se svým spokojený, i přítelkyně..ale chápu že kdo nevyzkouší, ten nepochopí... ale tak nechám vás žít v představě že ve fabii combi je hafo místa... pod pojmem honě místa bych si spíš představoval superb II combi...

jj zkousel sem uz 2 desitky aut a slo to ve facku stejne jak v puntu. ale combi je combi:P

Ve Fabii jsem to ještě nezkoušel, ale něco jsem se v ní už naspal. V kombíku je to naprostá pohodička. Přední sedačky dopředu, vyjmout zadní sedáky, zadní opěradla sklopit, otočit hlavové opěrky a na podlahu kufru mám vyřezané dva kusy polystyrenu výšky 7cm. Leháro je pak úplně rovný a ve dvou se dá parádně vyspat. Jezdim po rally a už jsem takhle něco naspal. Ale nutno říct, že co do šířky na tom byl líp Peugeot 309. Ale tam zas nebyly tak pěkný koberečky :)

Šlo to i ve starý šáde jen s lůžkovou úpravou - přední sedačky na max dopředu a sklopit jejich opěráky dozadu. Zadní opěráky se přitom nesklápěly a přesto bylo dost místa pro dvojici. Tak aby to nešlo v hatchbacku s kufrem výhradně za zadním opěradlem - i neděleným...

v sadesce to slo i bez lozni upravy ;) a muzu potvrdit ze i na jedny sedacce ( spolujezdce ) bylo mista dost kdyz na to prislo a byla proste nouze a venku - 15 :D

Upraveno od Lukason

jako ale na Octavii rocnik 60 co mame nema vubec nic... sedacky lepsi nez obyvak

• 4 měsíce později...

Panstvo, jak čtu poslední příspěvky...
Že vy čerpáte inspiraci na sex ve Fábii z Ordinace v růžové zahradě? :D

Jezis proc ? :D ...... si videl telenovelu a delali to ve fabce ci co ? :D

Pána boha, on ještě někdo kouká na OVRZ?

• 2 měsíce později...

Petta, určitě to za to nestojí

Kratku sme nestihli pokrstit, nakolko pohodlnejsia je postel...kombicko F2 je rozhodne o dost vacsie, tam by to aj slo. I ked postel je postel :)

--

Z mobilu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.