Duben 13, 201312 r doporucena kombinace:D fabia combi, sklomene sedacky, silne tonovani zadnich oken, plus deka a polstar:D rozhodne asi 3x vic mista jako ciste na zadnich sedackach. aspon se zjisti kvalita cinskych tlumicu co tma dal byvalej debilni majitel.
Květen 8, 201312 r ja zase doporucuji sportovni podvozek na serii se to dost kymacelo a pritahovalo to cumily ale takhle se auto ani nehne
Květen 10, 201312 r ve fabce to je o ničem.. je to jak v konzervě.. ve svém polu 3dv. posunu sedačky dopředu a sklopim zaroven.. sednu, natahnu nohy..jako na gauči..sedačky jsou nizko takže když je nahoře tak skoooro se i narovna... ve fabce ani omylem.. a na těch přednich sedačkach to je o zdraví..
Květen 10, 201312 r Ve fabce je to o ničem? Tak zkus kombi a pak můžeš soudit Kdo chce, jde to v každém autě
Květen 10, 201312 r Přesně tak.. jde to v každém autě .. Když na to přijde tak to jde i v Deawo Matiz .. Ve Fábii je proti Matizu místa až až...
Květen 12, 201312 r však já mluvím o combi.. jo jde to v každém autě... z jednoho je člověk dojebany víc, z druhého mín... já to mám s čím srovnat takže já jsem se svým spokojený, i přítelkyně..ale chápu že kdo nevyzkouší, ten nepochopí... ale tak nechám vás žít v představě že ve fabii combi je hafo místa... pod pojmem honě místa bych si spíš představoval superb II combi...
Květen 14, 201312 r jj zkousel sem uz 2 desitky aut a slo to ve facku stejne jak v puntu. ale combi je combi:P
Květen 16, 201312 r Ve Fabii jsem to ještě nezkoušel, ale něco jsem se v ní už naspal. V kombíku je to naprostá pohodička. Přední sedačky dopředu, vyjmout zadní sedáky, zadní opěradla sklopit, otočit hlavové opěrky a na podlahu kufru mám vyřezané dva kusy polystyrenu výšky 7cm. Leháro je pak úplně rovný a ve dvou se dá parádně vyspat. Jezdim po rally a už jsem takhle něco naspal. Ale nutno říct, že co do šířky na tom byl líp Peugeot 309. Ale tam zas nebyly tak pěkný koberečky
Květen 18, 201312 r Šlo to i ve starý šáde jen s lůžkovou úpravou - přední sedačky na max dopředu a sklopit jejich opěráky dozadu. Zadní opěráky se přitom nesklápěly a přesto bylo dost místa pro dvojici. Tak aby to nešlo v hatchbacku s kufrem výhradně za zadním opěradlem - i neděleným...
Květen 18, 201312 r v sadesce to slo i bez lozni upravy a muzu potvrdit ze i na jedny sedacce ( spolujezdce ) bylo mista dost kdyz na to prislo a byla proste nouze a venku - 15 Upraveno Květen 18, 201312 r od Lukason
Říjen 5, 201311 r Panstvo, jak čtu poslední příspěvky...Že vy čerpáte inspiraci na sex ve Fábii z Ordinace v růžové zahradě?
Prosinec 21, 201311 r Kratku sme nestihli pokrstit, nakolko pohodlnejsia je postel...kombicko F2 je rozhodne o dost vacsie, tam by to aj slo. I ked postel je postel -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.