Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 promiň, už se to nebude opakovat. Bemo je zlej a nemá mě ráááád No dobre,tak jednym ockom mozes,ale bude tvrdo cenzurovane...Skodi to tvojmu zdravemu vyvinu a poskodzuje moralku...Potom chodis po meste a piskavas na lahke zeny a to proste nejde... a kdo mě to naučil kdesi v Tatrách na salaši při válení korbáčiků. Rodiče mě odeslali do světa na zkušenou a tóto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 2 profor: Co je kertejker? @ Bobe: ach jaj ,zabijem brata ,co ta to naucil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tů Bemo: mno, měl by jsi mu vyhubovat. Pak si na mě sousedi stěžujou, že je nezdravím na chodbě a všude trousím vajgly, válím se ožralej na schodiští, věčně poblitej výtah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 luxusní šmajchl kabinet pro několik dvojic třeba najednou , že bych pronajímal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a kdo mě to naučil kdesi v Tatrách na salaši při válení korbáčiků. Rodiče mě odeslali do světa na zkušenou a tóto A to jako s ovečkou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 A to jako s ovečkou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 luxusní šmajchl kabinet pro několik dvojic třeba najednou , že bych pronajímal spíš tam dej webovku a jeď přenosy, to je budoucnost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 promiň, už se to nebude opakovat. Bemo je zlej a nemá mě ráááád No dobre,tak jednym ockom mozes,ale bude tvrdo cenzurovane...Skodi to tvojmu zdravemu vyvinu a poskodzuje moralku...Potom chodis po meste a piskavas na lahke zeny a to proste nejde... a kdo mě to naučil kdesi v Tatrách na salaši při válení korbáčiků. Rodiče mě odeslali do světa na zkušenou a tóto Ptá se dědeček vnuka: "Kam jdeš, chlapče?" "Ále, do světa dědečku, do světa, na zkušenou...." "Ach tak, no to děláš dobře, chlapče, pořád lepší jít na zkušenou než na pannu.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 luxusní šmajchl kabinet pro několik dvojic třeba najednou , že bych pronajímal spíš tam dej webovku a jeď přenosy, to je budoucnost! jo a čím budu jezdit na dovolenou? to je drahé 1+0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 luxusní šmajchl kabinet pro několik dvojic třeba najednou , že bych pronajímal spíš tam dej webovku a jeď přenosy, to je budoucnost! jo a čím budu jezdit na dovolenou? to je drahé 1+0 nepodstatný detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 , chceš předplatné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a kdo mě to naučil kdesi v Tatrách na salaši při válení korbáčiků. Rodiče mě odeslali do světa na zkušenou a tóto A to jako s ovečkou ??? jj Dolly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 to JaKr: jj tak to by som bral, teda ten van. Inak mal som chvilku maly zachvat nad VW Sharan alebo nieco podobne. teraz uz viem ze chcem nieco podobne Oplu Omega Combi. videl som foto sklopenych sedadiel a to je teda sulozna plocha ako svina, tam by sa pomestili aj dve partnerky naraz aj mna zacal boliet chrbat a kocka si zodrela koleno na sedadle, takze sme nasli nove neobmedzene moznosti na zadnych sedadlach, stastie ze vo Fabke sa predne daju posunut az na doraz to all: chlapci neda sa nic robit, zimu nejako pretrpime a v lete to bude istit deka v kufri a nejaka ta luka alebo stoh slamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 alebo sa zlozte viaceri a kupte jeden taky suloziaci karavan a poziciavajte si ho, alebo ak sa nehambite tak mozte aj na jednej kope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 alebo sa zlozte viaceri a kupte jeden taky suloziaci karavan a poziciavajte si ho, alebo ak sa nehambite tak mozte aj na jednej kope JJ a založte VAN SEX Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 alebo sa zlozte viaceri a kupte jeden taky suloziaci karavan a poziciavajte si ho, alebo ak sa nehambite tak mozte aj na jednej kope Jen aby nebyl problém s rozpisem hodin Hádám, že páteční a sobotní noci by byly zabukované beznadějně dlouho dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak se povedlo, v kufru to fakt nejde, ale když sklopíte přední sedačky dolů, ručku necháte taky dole a zařadíte 1dničku a mezi sedačky date mikiny a trika tak je to paradni a nic vás tolik netlačí, takže si můžete předtim pořádně pohrát a pak přelezete na spolujezce a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak se povedlo, v kufru to fakt nejde, ale když sklopíte přední sedačky dolů, ručku necháte taky dole a zařadíte 1dničku a mezi sedačky date mikiny a trika tak je to paradni a nic vás tolik netlačí, takže si můžete předtim pořádně pohrát a pak přelezete na spolujezce a pekny návod snad do inštalačných návodov s ním? ano aj tak sa da ale ja radšej na zadnych a dievča nech cvičí erobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 tohle téma už je dost obsáhlý, nešlo by vyvěsit úplně nahoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Tak se povedlo, v kufru to fakt nejde, ale když sklopíte přední sedačky dolů, ručku necháte taky dole a zařadíte 1dničku a mezi sedačky date mikiny a trika tak je to paradni a nic vás tolik netlačí, takže si můžete předtim pořádně pohrát a pak přelezete na spolujezce a pekny návod snad do inštalačných návodov s ním? ano aj tak sa da ale ja radšej na zadnych a dievča nech cvičí erobik Zkusim to poslat expertum do škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Tak se povedlo, v kufru to fakt nejde, ale když sklopíte přední sedačky dolů, ručku necháte taky dole a zařadíte 1dničku a mezi sedačky date mikiny a trika tak je to paradni a nic vás tolik netlačí, takže si můžete předtim pořádně pohrát a pak přelezete na spolujezce a tak to je velmi zaujimave, to som neskusal, ani sa mi nechcelo pravdupovediac tocit tym blbym koleckom aby som zistil ci sedacky idu sklopit aj dopredu na pozadovanu polohu takze zajtra to musim skusit, hmm moze to byt zaujimave thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 je třeba abych to zkusil ve fábě už taky...)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vog Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Moc se tady pise na temu " sex ve Fabii" kouknete jak to skutecne vypada ne ve Fabii patri to do sekce video ale tema je tady: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...backseatsex.wmv Vog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Moc se tady pise na temu " sex ve Fabii" kouknete jak to skutecne vypada ne ve Fabii patri to do sekce video ale tema je tady: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...backseatsex.wmv Vog hezké)) ale fabie to není((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Moc se tady pise na temu " sex ve Fabii" kouknete jak to skutecne vypada ne ve Fabii patri to do sekce video ale tema je tady: http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...backseatsex.wmv Vog Hrozný lidi........ člověk si nemůže v klidu ani za když to na něj přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.