Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test :smich:

fotostory? lol

s bráchou? lol

-_-

Ale notak :angry:

P2M si vzdy musi rejpnout :D :D :D

Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test :smich:

fotostory? lol

s bráchou? lol

-_-

ale ;)-_-

mischicko nemas se za co stydet,dit je to normalni.. :D:D:D Rodiný prislusnici si musej pomahat .. lol-_-:p

mischicko nemas se za co stydet,dit je to normalni.. :D:D:D Rodiný prislusnici si musej pomahat .. lol-_-:p

Nevím jak to máte vy doma, ale u nás si aspoň v některých věcech nepomáháme a nelezeme do zelí :t

fotostory? lol

s bráchou? lol

-_-

ale ;)-_-

Nene, žádný :prc: (udobřování) nebude! Pošlu na Tebe pár :aggressive:kol8 a skončíš takhle kol114

:smich::smich::smich:

ale kluci :D:smich::p

Myšičko myš pojd keme blíž :D No ja nevim jak to chodi doma ja jsem jedinacek opecovavanej :D:D A taky jak tu hodne lidi odsuzuje ze bude auto od fotra :D

ale kluci  :D  :smich:  :p

Myšičko myš pojd keme blíž  :D  No ja nevim jak to chodi doma ja jsem jedinacek opecovavanej  :D  :D  A taky jak tu hodne lidi odsuzuje ze bude auto od fotra  :D

Mischicko, ro cizí jedině Mischicko :smich::smich::smich:

Btw, co budeš mít od tatínka za auto? (a nic si z toho nedělej, nic bych za to nedal, že většina jen závidí, že je nic takového nikdy nepotká :p )

Upraveno od mischicka

mischicka: FRS :D

mischicka: FRS :D

To je to co máš v avataru? To by ladilo pěkně k mé Okince :p

Ne-e nevim :) rozhoduju se mezi barvama..

Ne-e nevim :) rozhoduju se mezi barvama..

Jen růžová to může být..... :smich::smich:

ne-e uz jsem rozhodnut :) viz avatar.. ano červená :D

nečítal som to celé, ale už ste niekto trískali na RSových sedačkách????

ne ale pokusím se :D:p

daj samo vedieť, sice už nebudem mať (dúfam) ten bledý poťah takže sa zašpinenia báť nemusím, ale aj tak... B)

nečítal som to celé, ale už ste niekto trískali na RSových sedačkách????

Bratr jel dneska s Hráškem poprvé na rande, tak možná zítra budou nějaká zážitky :p:smich::p

ne-e uz jsem rozhodnut :) viz avatar.. ano červená :D

Tak honem, ať už jí máš, vždyť už se snad ani nevyrábí, ne?

mischicka:nebudu brat novou :) tak bohatej nejsem ... z nemec ... :palec2:

Už máš nějakou vyhlédlou? :D

Vždyť jsi psal že tatínek :p

Já bych se dovozu bál, ale asi je to tím, že s tím nemám zkušenosti.

mischicka: ja si ale pro ni pojedu osobne:) nikoliv od nekoho .. A psal sem ale pochybuju ze bude za me davat vic jak 16.000eu :D uvidite az to pritahnu :)

Upraveno od kodemi

mischicka: ja si ale pro ni pojedu osobne:) nikoliv od nekoho .. A psal sem ale pochybuju ze bude za me davat vic jak 16.000eu :D uvidite az to pritahnu :)

Kalkulačka rychlá hlava, podle mého výpočtu je 16k € poměrně dost...nevím za čím konkrétně tam jedeš, ale myslím, že bys mohl uspět. Napiš sem pak zkušenosti a postřehy, hm?

€16 ??? Si blazen? Za tu cenu tam sezenes mnohem lesi vozy nez FRS ;) Ver mi, sam sem si dotahl... -_-:t

Tak jsem dneska málem pokřtil Okinku, ale nakonec zvítězila postel místo sedaček :smich: Příště :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.