Březen 2, 200718 r Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test fotostory? s bráchou? Ale notak
Březen 2, 200718 r Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test fotostory? s bráchou? Ale notak ale
Březen 2, 200718 r mischicko nemas se za co stydet,dit je to normalni.. Rodiný prislusnici si musej pomahat ..
Březen 7, 200718 r mischicko nemas se za co stydet,dit je to normalni.. Rodiný prislusnici si musej pomahat .. Nevím jak to máte vy doma, ale u nás si aspoň v některých věcech nepomáháme a nelezeme do zelí
Březen 7, 200718 r Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test fotostory? s bráchou? Ale notak ale Nene, žádný (udobřování) nebude! Pošlu na Tebe pár a skončíš takhle
Březen 8, 200718 r ale kluci Myšičko myš pojd keme blíž No ja nevim jak to chodi doma ja jsem jedinacek opecovavanej A taky jak tu hodne lidi odsuzuje ze bude auto od fotra
Březen 9, 200718 r ale kluci Myšičko myš pojd keme blíž No ja nevim jak to chodi doma ja jsem jedinacek opecovavanej A taky jak tu hodne lidi odsuzuje ze bude auto od fotra Mischicko, ro cizí jedině Mischicko Btw, co budeš mít od tatínka za auto? (a nic si z toho nedělej, nic bych za to nedal, že většina jen závidí, že je nic takového nikdy nepotká ) Upraveno Březen 9, 200718 r od mischicka
Březen 9, 200718 r daj samo vedieť, sice už nebudem mať (dúfam) ten bledý poťah takže sa zašpinenia báť nemusím, ale aj tak...
Březen 9, 200718 r nečítal som to celé, ale už ste niekto trískali na RSových sedačkách???? Bratr jel dneska s Hráškem poprvé na rande, tak možná zítra budou nějaká zážitky
Březen 9, 200718 r ne-e uz jsem rozhodnut viz avatar.. ano červená Tak honem, ať už jí máš, vždyť už se snad ani nevyrábí, ne?
Březen 9, 200718 r mischicka:nebudu brat novou tak bohatej nejsem ... z nemec ... Už máš nějakou vyhlédlou?
Březen 9, 200718 r mischicka:nebudu brat novou tak bohatej nejsem ... z nemec ... Vždyť jsi psal že tatínek Já bych se dovozu bál, ale asi je to tím, že s tím nemám zkušenosti.
Březen 9, 200718 r mischicka: ja si ale pro ni pojedu osobne:) nikoliv od nekoho .. A psal sem ale pochybuju ze bude za me davat vic jak 16.000eu uvidite az to pritahnu Upraveno Březen 9, 200718 r od kodemi
Březen 9, 200718 r mischicka: ja si ale pro ni pojedu osobne:) nikoliv od nekoho .. A psal sem ale pochybuju ze bude za me davat vic jak 16.000eu uvidite az to pritahnu Kalkulačka rychlá hlava, podle mého výpočtu je 16k € poměrně dost...nevím za čím konkrétně tam jedeš, ale myslím, že bys mohl uspět. Napiš sem pak zkušenosti a postřehy, hm?
Březen 9, 200718 r mischicka: ja si ale pro ni pojedu osobne:) nikoliv od nekoho .. A psal sem ale pochybuju ze bude za me davat vic jak 16.000eu uvidite az to pritahnu €16 ??? Si blazen? Za tu cenu tam sezenes mnohem lesi vozy nez FRS Ver mi, sam sem si dotahl...
Březen 15, 200718 r Tak jsem dneska málem pokřtil Okinku, ale nakonec zvítězila postel místo sedaček Příště
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.