mischicka Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test fotostory? s bráchou? Ale notak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 P2M si vzdy musi rejpnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test fotostory? s bráchou? Ale notak ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 mischicko nemas se za co stydet,dit je to normalni.. Rodiný prislusnici si musej pomahat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 mischicko nemas se za co stydet,dit je to normalni.. Rodiný prislusnici si musej pomahat .. Nevím jak to máte vy doma, ale u nás si aspoň v některých věcech nepomáháme a nelezeme do zelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test fotostory? s bráchou? Ale notak ale Nene, žádný (udobřování) nebude! Pošlu na Tebe pár a skončíš takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 ale kluci Myšičko myš pojd keme blíž No ja nevim jak to chodi doma ja jsem jedinacek opecovavanej A taky jak tu hodne lidi odsuzuje ze bude auto od fotra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) ale kluci Myšičko myš pojd keme blíž No ja nevim jak to chodi doma ja jsem jedinacek opecovavanej A taky jak tu hodne lidi odsuzuje ze bude auto od fotra Mischicko, ro cizí jedině Mischicko Btw, co budeš mít od tatínka za auto? (a nic si z toho nedělej, nic bych za to nedal, že většina jen závidí, že je nic takového nikdy nepotká ) Editováno: 9. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 mischicka: FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 mischicka: FRS To je to co máš v avataru? To by ladilo pěkně k mé Okince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Ne-e nevim rozhoduju se mezi barvama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Ne-e nevim rozhoduju se mezi barvama.. Jen růžová to může být..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ne-e uz jsem rozhodnut viz avatar.. ano červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 nečítal som to celé, ale už ste niekto trískali na RSových sedačkách???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ne ale pokusím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 daj samo vedieť, sice už nebudem mať (dúfam) ten bledý poťah takže sa zašpinenia báť nemusím, ale aj tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 nečítal som to celé, ale už ste niekto trískali na RSových sedačkách???? Bratr jel dneska s Hráškem poprvé na rande, tak možná zítra budou nějaká zážitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ne-e uz jsem rozhodnut viz avatar.. ano červená Tak honem, ať už jí máš, vždyť už se snad ani nevyrábí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 mischicka:nebudu brat novou tak bohatej nejsem ... z nemec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 mischicka:nebudu brat novou tak bohatej nejsem ... z nemec ... Už máš nějakou vyhlédlou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 mischicka:nebudu brat novou tak bohatej nejsem ... z nemec ... Vždyť jsi psal že tatínek Já bych se dovozu bál, ale asi je to tím, že s tím nemám zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) mischicka: ja si ale pro ni pojedu osobne:) nikoliv od nekoho .. A psal sem ale pochybuju ze bude za me davat vic jak 16.000eu uvidite az to pritahnu Editováno: 9. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 mischicka: ja si ale pro ni pojedu osobne:) nikoliv od nekoho .. A psal sem ale pochybuju ze bude za me davat vic jak 16.000eu uvidite az to pritahnu Kalkulačka rychlá hlava, podle mého výpočtu je 16k € poměrně dost...nevím za čím konkrétně tam jedeš, ale myslím, že bys mohl uspět. Napiš sem pak zkušenosti a postřehy, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 mischicka: ja si ale pro ni pojedu osobne:) nikoliv od nekoho .. A psal sem ale pochybuju ze bude za me davat vic jak 16.000eu uvidite az to pritahnu €16 ??? Si blazen? Za tu cenu tam sezenes mnohem lesi vozy nez FRS Ver mi, sam sem si dotahl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Tak jsem dneska málem pokřtil Okinku, ale nakonec zvítězila postel místo sedaček Příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.