profor Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 nooooo tak touto si mi udrela na strunu OT je ti odpustené lol posilam jednu na dobrou noc samy otecko vid profor??? odpustis mi to? odted jen o sexu dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 nooooo tak touto si mi udrela na strunu OT je ti odpustené lol tak ja na tebe s romantikou na dobrou noc a ty na me s ???? potrebovalo by to trochu autosexu tak jedna na dobre ranooooooo ja z tebe to vymlatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 takze hosi, hlasim, ze jsem to dneska poslala jedny nande do zadku takze cicina je kaput, bez ocicka, bez masky, takze tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 takze hosi, hlasim, ze jsem to dneska poslala jedny nande do zadku takze cicina je kaput, bez ocicka, bez masky, takze tak.... Jestli to nebylo z té přemíry "imaginárníhoNETsexu" z těchto stránek (a teď vážně: soucítím s "čičinou" a přeji brzké uzdravení (samozřejmě její). Na copak jsme to při tom BUM BÁC asi mysleli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 takze hosi, hlasim, ze jsem to dneska poslala jedny nande do zadku takze cicina je kaput, bez ocicka, bez masky, takze tak.... Jestli to nebylo z té přemíry "imaginárníhoNETsexu" z těchto stránek (a teď vážně: soucítím s "čičinou" a přeji brzké uzdravení (samozřejmě její). Na copak jsme to při tom BUM BÁC asi mysleli? prave ze to bylo z premiry realnyho sexu (z premiry ne ale i tak to bylo dobry) a co asi tak muze delat zenska, kdyz uprostred prahy do kopce!!! a jeste kdyz je to ucpany a jede se 20cm za sebou, delat, ze z toho naboura?????,, ano, kaju se a priznavam, ze sem pitoma, ale cetla sem si co??? no smsku, anooooooooo, jenze ta nanda prede mnou se taky rozhodla z nicehonic ze si zastavi a ja ji uz nestacila objet, vyhnout se a ten za mnou mi taky visel na zadku, takze nez to mit z obou stran, tak sem to poslala dopredu no.... takovejch jmen co mi dali ti, co nas mmuseli objizdet, jeeeeezisi . a to sem na sebe byla pysna, jak skvele ridim, no pekny prd, je konec, jsem proste jen zenska za volantem a dekuju za prani, zejtra jdem k doktorovi... kdyz sem dorazila do servisu, kdy mi ji jako vezmou, tak jak me uz videl prijizdet, tak se culil, blbec takova vostuda......... a aby to bylo k diskuzi, sex v aute??? az bude cicina zase zdrava a ja taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 proforku, mas plnou schranku, vymazes si neco pls??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 takze hosi, hlasim, ze jsem to dneska poslala jedny nande do zadku takze cicina je kaput, bez ocicka, bez masky, takze tak.... Jestli to nebylo z té přemíry "imaginárníhoNETsexu" z těchto stránek (a teď vážně: soucítím s "čičinou" a přeji brzké uzdravení (samozřejmě její). Na copak jsme to při tom BUM BÁC asi mysleli? prave ze to bylo z premiry realnyho sexu (z premiry ne ale i tak to bylo dobry) a co asi tak muze delat zenska, kdyz uprostred prahy do kopce!!! a jeste kdyz je to ucpany a jede se 20cm za sebou, delat, ze z toho naboura?????,, ano, kaju se a priznavam, ze sem pitoma, ale cetla sem si co??? no smsku, anooooooooo, jenze ta nanda prede mnou se taky rozhodla z nicehonic ze si zastavi a ja ji uz nestacila objet, vyhnout se a ten za mnou mi taky visel na zadku, takze nez to mit z obou stran, tak sem to poslala dopredu no.... takovejch jmen co mi dali ti, co nas mmuseli objizdet, jeeeeezisi . a to sem na sebe byla pysna, jak skvele ridim, no pekny prd, je konec, jsem proste jen zenska za volantem a dekuju za prani, zejtra jdem k doktorovi... kdyz sem dorazila do servisu, kdy mi ji jako vezmou, tak jak me uz videl prijizdet, tak se culil, blbec takova vostuda......... a aby to bylo k diskuzi, sex v aute??? az bude cicina zase zdrava a ja taky... ženská, no a aby to bylo k diskuzi, sex v aute??? az bude cicina zase zdrava a ja taky... Co dodat? ženská, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ženská, no a aby to bylo k diskuzi, sex v aute??? az bude cicina zase zdrava a ja taky... Co dodat? ženská, no ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 a dekuju za prani, zejtra jdem k doktorovi... kdyz sem dorazila do servisu, kdy mi ji jako vezmou, tak jak me uz videl prijizdet, tak se culil, blbec takova vostuda......... velké škody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 a dekuju za prani, zejtra jdem k doktorovi... kdyz sem dorazila do servisu, kdy mi ji jako vezmou, tak jak me uz videl prijizdet, tak se culil, blbec takova vostuda......... velké škody? ahoj, ale ne, asi ne, ale kdyz ji vidim, tak je mi do breku nejhorsi je na tom to, ze si za to muzu sama! to me asi sere nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 a dekuju za prani, zejtra jdem k doktorovi... kdyz sem dorazila do servisu, kdy mi ji jako vezmou, tak jak me uz videl prijizdet, tak se culil, blbec takova vostuda......... velké škody? ahoj, ale ne, asi ne, ale kdyz ji vidim, tak je mi do breku nejhorsi je na tom to, ze si za to muzu sama! to me asi sere nejvic tak ať je to co nejlacinší ... tak aspoň poučení pro příště že za jízdy nepatří do ruky ani pánské přirození ani mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 a dekuju za prani, zejtra jdem k doktorovi... kdyz sem dorazila do servisu, kdy mi ji jako vezmou, tak jak me uz videl prijizdet, tak se culil, blbec takova vostuda......... velké škody? ahoj, ale ne, asi ne, ale kdyz ji vidim, tak je mi do breku nejhorsi je na tom to, ze si za to muzu sama! to me asi sere nejvic tak ať je to co nejlacinší ... tak aspoň poučení pro příště že za jízdy nepatří do ruky ani pánské přirození ani mobil kdyz neridem tak jiste, ale kdyz budu sedet u spolujezdce, tak to je jiny pravidlo ne??? j vim, tak ja netelefonuju za jizdi, ale je fakt, ze smskovani je asi mnohem horsi, ptz na to cumim ze jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 kdyz neridem tak jiste, ale kdyz budu sedet u spolujezdce, tak to je jiny pravidlo ne??? j vim, tak ja netelefonuju za jizdi, ale je fakt, ze smskovani je asi mnohem horsi, ptz na to cumim ze jo..... když budeš sedět u spolujezdce, tak se můžeš rozptylovat jak chceš , ale aby zase nebyl příliš rozptýlený řidič , ono zůstat tam pak zaklíněný s otevřeným poklopcem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 kdyz neridem tak jiste, ale kdyz budu sedet u spolujezdce, tak to je jiny pravidlo ne??? j vim, tak ja netelefonuju za jizdi, ale je fakt, ze smskovani je asi mnohem horsi, ptz na to cumim ze jo..... když budeš sedět u spolujezdce, tak se můžeš rozptylovat jak chceš , ale aby zase nebyl příliš rozptýlený řidič , ono zůstat tam pak zaklíněný s otevřeným poklopcem ... to mas asi pravdu, ale zase je to malicko adrenalin ne??? tweetaku, ty s nama nemluvis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 drncice : byl bych zvedavy jak by jsi ridila v Parizi... Protoze tam je kazde auto nabourane... a ja se bojim kazdy den, ze me nekdo naboura... jen v centru Parize jsou luxusni auta nenabourana.... jinak kazde ma aspon jednu bolistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 drncice : byl bych zvedavy jak by jsi ridila v Parizi... Protoze tam je kazde auto nabourane... a ja se bojim kazdy den, ze me nekdo naboura... jen v centru Parize jsou luxusni auta nenabourana.... jinak kazde ma aspon jednu bolistku no jak? jako oni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tady je zase docela narvano co??? jinak, uz mam opraveno takze vzuhru do ulic a ohrozovat republiku. Ve ctvrtek dokonce az za hranice na slovensko, jupi, snad tam prede mnou nikdo nebude rychle brzdit ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tady je zase docela narvano co??? jinak, uz mam opraveno takze vzuhru do ulic a ohrozovat republiku. Ve ctvrtek dokonce az za hranice na slovensko, jupi, snad tam prede mnou nikdo nebude rychle brzdit ....... A jéje, bacha na Drčicúúúúú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tady je zase docela narvano co??? jinak, uz mam opraveno takze vzuhru do ulic a ohrozovat republiku. Ve ctvrtek dokonce az za hranice na slovensko, jupi, snad tam prede mnou nikdo nebude rychle brzdit ....... A jéje, bacha na Drčicúúúúú grrrrrrrrrrrrrrr vrrrrrrrrrr a zpatky ze slovenska si povezu maly psi miminko, takze pojedu opatrne nebooooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 [jinak, uz mam opraveno bylo to drahé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 [jinak, uz mam opraveno bylo to drahé? ahoj, nene, kupovalo se svetlo, maska a ta lista pod svetlo a to v auto kelly se slevou bez dane, prace a lak zadarmo, takze 2700,- ja myslim, ze slusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 [jinak, uz mam opraveno bylo to drahé? ahoj, nene, kupovalo se svetlo, maska a ta lista pod svetlo a to v auto kelly se slevou bez dane, prace a lak zadarmo, takze 2700,- ja myslim, ze slusny a mam to i s benzinem a dokonce mi tu cicinu i umyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 [jinak, uz mam opraveno bylo to drahé? ahoj, nene, kupovalo se svetlo, maska a ta lista pod svetlo a to v auto kelly se slevou bez dane, prace a lak zadarmo, takze 2700,- ja myslim, ze slusny jo, tak to bylo za polibek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 jo, tak to bylo za polibek no, ale za muj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 jo, tak to bylo za polibek no, ale za muj Drrrrrnčice, ty budeš pěkně nebezpečná osůbka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.