drncice Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 zdravim vsechny v klubu tak nejak mi furt nedochazi, ze se blizej vanoce, doma jeste nemam ani vetvicku, auto je jak prase, achjo, ja nevim, ja snad ani nejsem holka, jiny uz maj doma nazdobeno, vsude se valej nablejskany vetvicky, jmeli opadava ve vsech pokojich, pece se, do me teda ukrutne nebavi....... kazdej rok to mam zmakly, ze uz si prosinec jen uzivam vanocni pohodicky na staromaku, nasavam atmosferu a svaracek, ale letos je to teda naprosty zlo a fakt sem to nejak projela. No ale, hlavne, ze je co jist, pit a sme zdravi, ne? Co vy, hosi a vanoce????? Uz mate nakopeny darecky????? mmch, Peto, ja mam jeste ltni gumyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je masakr vid? samozrejmne nakoupeni a letni, uz to nebudu prepisovat, sem grogy. pa a dobrou noc profor, ahooooooooooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 rendo tesis se na cestu do parize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 nazdááár, že si sa tu aj ukázala....:-) (hehe akoby som tu len ja udržoval konverzáciu že? :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 mch, Peto, ja mam jeste ltni gumyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je masakr vid? Ahooooooj Drrrrrnčice když se pohybuji v Praze, tak vím, že zimní kola vážně nejsou vůbec potřeba Však víš ve středu: +8 °C. Takže žádné vrásky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 rendo tesis se na cestu do parize? ahooj, no jeste nevim, tesim i netesim, tak nejak oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 nazdááár, že si sa tu aj ukázala....:-) (hehe akoby som tu len ja udržoval konverzáciu že? :-) ) no to totiz musel nekdo prijet az ke me do prace, aby mi pripomnel, ze je vam tady beze me smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ahooooooj Drrrrrnčice když se pohybuji v Praze, tak vím, že zimní kola vážně nejsou vůbec potřeba Však víš ve středu: +8 °C. Takže žádné vrásky! nojo, ale jednou to prijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) tady je zas narvano teda Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 jeste ze mame skodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 sex v aute????????????????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 sex v aute????????????????, za volant jedine triezvy, lebo inak to takto dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Co vy, hosi a vanoce????? Uz mate nakopeny darecky????? Aktuální stav: Asi na 97% mám všechno, co jsem měl v plánu koupit. Stromek už mám taky, luxusní borovičku ze zámoří, hustá a sytě zelená, žádnej smeták z CZ... Curkwerk zatím stále pracuje, kapr nebude a mezi svátkama stejně nebudu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 za volant jedine triezvy, lebo inak to takto dopadne soused od vedle neni stejnyho nazoru, proto je to tady ted tak aktualni ja to asi nikdy nepochopim......... Spidane: si lepsi, nez ja a ja, kdyz uklidim, tak mi to moje hodna cubicka pomuze vratit do puvodniho, bordelniho stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Spidane: si lepsi, nez ja a ja, kdyz uklidim, tak mi to moje hodna cubicka pomuze vratit do puvodniho, bordelniho stavu Lepší snad ne, jen to mám tak nějak dobře zorganizovaný. A uklizený taky tak nějak nemám, prostě není chuť uklízet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Lepší snad ne, jen to mám tak nějak dobře zorganizovaný. A uklizený taky tak nějak nemám, prostě není chuť uklízet... to ja mam organizace dost v praci a uklizim furt, furt, furt!!!!!!! protoze ten pes tady dela vecne bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 protoze ten pes tady dela vecne bordel Tak máš blbě zorganizovanýho psa, můj bordel nedělá ani v nejmenším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Tak máš blbě zorganizovanýho psa, můj bordel nedělá ani v nejmenším... tojo tojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Vim ze se to keca o necem jinam ale vratim se puvodni myslence tohoto vlakna Tak sem to vazeni dneska otestoval na vlastni kuzi a musim rict de to! misionar, konicek, zezadu no proste s troskou sikovnosti slo vse na co roztouzene srdecko pomyslelo a vysledek byl vyborny a nekolikanasobny! takze to de a tecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 jj,jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Přátelé, kamarádi ve čtvrtek jedeme s mou láskou na výlet do Karlových Varů a pravděpodobně na toto dojde též I když mám trochu větší vozítko, říkám si: bude kosa, pořádně auto prohřejeme (sebe též někde na příhodném místě zastavíme, a co dál: abychom neklepali kosu venku, říkám si: když nechám spuštěný motor, zatáhnu pořádně ručku, tak i při návalech radosti, štěstí a rozkoše se i kdyby NEOPATRNĚ (!) "sama od sebe" svojí krásnou nožkou zařadila 3 a vozítko chtělo odjet vpřed (v tu chvíli bez řidiče), tak to prostě jen chcípne, ne??? Nebo myslíte, že při otáčkách cca 850 ot/min se auto posune vpřed i přes ručku??? Neradi bychom, abyste se o nás pak dočetli na Idnes.cz Díky za rady p.s. pro trouby: vypnout motor umím taky, ale při -6, co i nadále slibují bude uvnitř za chvilku kosa a my navíc nemáme rádi "rychlovky" a rádi si hrajeme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 taky nam zezacatku byla zima bylo neco pred 03:00 rano (teplotu nevim) skoncilo to cca v 05:00 ale v prubehu cim vice satu slo dolu tim vice nam bylo tak nejak tepleji (predtim sem poradne auto zahral. (pri samotnem aktu byl motor vypnutej) horsi bylo po te dobe zase natahnout to ledove obleceni nasebe. musel sem se projit ven (bez niceho) abychse mohl nasledne obleknout a v tu chvilku me vse bylo jedno. takzese da i bez motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) taky nam zezacatku byla zima bylo neco pred 03:00 rano (teplotu nevim) skoncilo to cca v 05:00 ale v prubehu cim vice satu slo dolu tim vice nam bylo tak nejak tepleji (predtim sem poradne auto zahral. (pri samotnem aktu byl motor vypnutej) horsi bylo po te dobe zase natahnout to ledove obleceni nasebe. musel sem se projit ven (bez niceho) abychse mohl nasledne obleknout a v tu chvilku me vse bylo jedno.takzese da i bez motoru Dík za postřehy A co při "zapnutém" motoru??? Nikdo nic???? Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Dík za postřehy A co při "zapnutém" motoru??? Nikdo nic???? Co si pustit jen topení bez motoru?! Třeba nezávislé. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Co si pustit jen topení bez motoru?! Třeba nezávislé. :-D jo to je fajn vec ale musi v tom aute bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) jo to je fajn vec ale musi v tom aute bejt A ono bohužel není.. Tak co teď??? Babo raď.. (!) Jestli umrzneme, bude se o nás psát na Idnes také.. Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.