jvees69 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jj, fólie jsou fajn do té doby než musíš v noci zacouvat do garáže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jj, fólie jsou fajn do té doby než musíš v noci zacouvat do garáže.. Ja mam super odstin dam sem foto az na to prijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 (editace) jj, fólie jsou fajn do té doby než musíš v noci zacouvat do garáže.. Ja mam super odstin dam sem foto az na to prijdu Editováno: 21. leden 2008, autor: Philips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 ahoj, tak koukam, jak ste se rozjeli. Ja jen hlasim, ze uz muzu provozovat sex jen v oktavce. Petanku, az pojedes prez spartu, zastav se, ukazu ti ji. (oktavku ) peknej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 ahoj, tak koukam, jak ste se rozjeli. Ja jen hlasim, ze uz muzu provozovat sex jen v oktavce. Petanku, az pojedes prez spartu, zastav se, ukazu ti ji. (oktavku ) peknej den Jsi vyměnila vozítko???? Supééééér, konečně jsi poznala, co to je pořádné "autí" A propos: kdy to vyzkoušíme "naživo"??? (lá, lá, lá... já nic, já jen muzikant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jsi vyměnila vozítko???? Supééééér, konečně jsi poznala, co to je pořádné "autí" A propos: kdy to vyzkoušíme "naživo"??? (lá, lá, lá... já nic, já jen muzikant jj vymenila, jede jako drak, 1,9 TDi ale ma hnusnou barvu a je sluzebni, takze si moc nevyskakuju a drzim. Vyzkousime, prijed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 ahoj, tak koukam, jak ste se rozjeli. Ja jen hlasim, ze uz muzu provozovat sex jen v oktavce. No tak to obrovská gratulace... Ať Ti slouží vždy jen k Tvé spokojenosti, nepřidává Ti žádné starosti a ať s ní najedeš spoustu šťastných kilometrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 tak svou FRS princeznu už mám, ale s tim sexem si počkám, nějak si tak říkám, že by sme s mladou znečistili interiér a to bych vážně nerad, je tak krásnej.. no ne? --zatim jen čistim a čistim, i když není co, tak pořád čistim a čistit budu.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 jj vymenila, jede jako drak, 1,9 TDi ale ma hnusnou barvu a je sluzebni, takze si moc nevyskakuju a drzim. Vyzkousime, prijed Ahoj Drnčice! Ty už neprodávaš hambáče??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No tak to obrovská gratulace... Ať Ti slouží vždy jen k Tvé spokojenosti, nepřidává Ti žádné starosti a ať s ní najedeš spoustu šťastných kilometrů... dekuju dekuju, je to ziva mrska a musim se dost krotit, do kopce tahne, jako bejk.- Jede pekne a navic vsichni vime, ze se sluzebnim autem nejsou skoro zadny starosti jen ta barva no...... tak az vyzkousim, napisu paaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ahoj Drnčice! Ty už neprodávaš hambáče??? prodavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 dobre rano, Peto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 jj vymenila, jede jako drak, 1,9 TDi ale ma hnusnou barvu a je sluzebni, takze si moc nevyskakuju a drzim. Vyzkousime, prijed Supeeeer ať ti dobře slouží, ten tvůj "bejk" (jak píšeš výše). No jo, ale k tomu sexíčku: "já nevím, toliko prostoru najednou" Myslíš že to stojí za zkoušku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 dobre rano, Peto Dobré ráno a příjemný den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Supeeeer ať ti dobře slouží, ten tvůj "bejk" (jak píšeš výše).No jo, ale k tomu sexíčku: "já nevím, toliko prostoru najednou" Myslíš že to stojí za zkoušku??? vyzkouset se ma "skoro" vsechno. O prostoru asi tolik, obcas je dobry mit min mista a to auto te tak nejak drzi samo tady taky jeste nevim, nezkousela jsem to, jsme bud furt v praci, nebo na horach a to sem na svahu od 8:30 do 20:00 a pak padnu jako drevo! Takze ted je to jen "postelova klasika" ale na jare vyzkousim jen nevim, jestli to muzu dat sem, kdyz tady je to o fabkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 No jo, ale k tomu sexíčku: "já nevím, toliko prostoru najednou" Myslíš že to stojí za zkoušku??? Tohle stojí každopádně za zkoušku a k tomu prostoru - nemuselo by zůstat je u milující se dvojice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tohle stojí každopádně za zkoušku a k tomu prostoru - nemuselo by zůstat je u milující se dvojice Myslíš té jedné??? OK, proberu to s Drnčicí a možná přibereme ještě jednu dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Myslíš té jedné??? OK, proberu to s Drnčicí a možná přibereme ještě jednu dvojku Jasně... Myslím, že v O1 Combi je to proveditelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Myslíš té jedné??? OK, proberu to s Drnčicí a možná přibereme ještě jednu dvojku halo halooooooooooooooooo me se nekdo zepta????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 halo halooooooooooooooooo me se nekdo zepta????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 halo halooooooooooooooooo me se nekdo zepta????????????? Tak já se teda ptám Drnči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak já se teda ptám Drnči... a kolik by nas teda eventuelne bylo???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tu sa este stale virtualne sexuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 a kolik by nas teda eventuelne bylo???????????? Tak v techničáku se píše, že pro pět osob.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.