Leden 21, 200817 r jj, fólie jsou fajn do té doby než musíš v noci zacouvat do garáže.. Ja mam super odstin dam sem foto az na to prijdu
Leden 21, 200817 r jj, fólie jsou fajn do té doby než musíš v noci zacouvat do garáže.. Ja mam super odstin dam sem foto az na to prijdu Upraveno Leden 21, 200817 r od Philips
Leden 30, 200817 r ahoj, tak koukam, jak ste se rozjeli. Ja jen hlasim, ze uz muzu provozovat sex jen v oktavce. Petanku, az pojedes prez spartu, zastav se, ukazu ti ji. (oktavku ) peknej den
Leden 30, 200817 r ahoj, tak koukam, jak ste se rozjeli. Ja jen hlasim, ze uz muzu provozovat sex jen v oktavce. Petanku, az pojedes prez spartu, zastav se, ukazu ti ji. (oktavku ) peknej den Jsi vyměnila vozítko???? Supééééér, konečně jsi poznala, co to je pořádné "autí" A propos: kdy to vyzkoušíme "naživo"??? (lá, lá, lá... já nic, já jen muzikant
Leden 30, 200817 r Jsi vyměnila vozítko???? Supééééér, konečně jsi poznala, co to je pořádné "autí" A propos: kdy to vyzkoušíme "naživo"??? (lá, lá, lá... já nic, já jen muzikant jj vymenila, jede jako drak, 1,9 TDi ale ma hnusnou barvu a je sluzebni, takze si moc nevyskakuju a drzim. Vyzkousime, prijed
Leden 31, 200817 r ahoj, tak koukam, jak ste se rozjeli. Ja jen hlasim, ze uz muzu provozovat sex jen v oktavce. No tak to obrovská gratulace... Ať Ti slouží vždy jen k Tvé spokojenosti, nepřidává Ti žádné starosti a ať s ní najedeš spoustu šťastných kilometrů...
Únor 2, 200817 r tak svou FRS princeznu už mám, ale s tim sexem si počkám, nějak si tak říkám, že by sme s mladou znečistili interiér a to bych vážně nerad, je tak krásnej.. no ne? --zatim jen čistim a čistim, i když není co, tak pořád čistim a čistit budu.. :-)
Únor 2, 200817 r jj vymenila, jede jako drak, 1,9 TDi ale ma hnusnou barvu a je sluzebni, takze si moc nevyskakuju a drzim. Vyzkousime, prijed Ahoj Drnčice! Ty už neprodávaš hambáče???
Únor 4, 200817 r No tak to obrovská gratulace... Ať Ti slouží vždy jen k Tvé spokojenosti, nepřidává Ti žádné starosti a ať s ní najedeš spoustu šťastných kilometrů... dekuju dekuju, je to ziva mrska a musim se dost krotit, do kopce tahne, jako bejk.- Jede pekne a navic vsichni vime, ze se sluzebnim autem nejsou skoro zadny starosti jen ta barva no...... tak az vyzkousim, napisu paaaaaaa
Únor 4, 200817 r jj vymenila, jede jako drak, 1,9 TDi ale ma hnusnou barvu a je sluzebni, takze si moc nevyskakuju a drzim. Vyzkousime, prijed Supeeeer ať ti dobře slouží, ten tvůj "bejk" (jak píšeš výše). No jo, ale k tomu sexíčku: "já nevím, toliko prostoru najednou" Myslíš že to stojí za zkoušku???
Únor 4, 200817 r Supeeeer ať ti dobře slouží, ten tvůj "bejk" (jak píšeš výše).No jo, ale k tomu sexíčku: "já nevím, toliko prostoru najednou" Myslíš že to stojí za zkoušku??? vyzkouset se ma "skoro" vsechno. O prostoru asi tolik, obcas je dobry mit min mista a to auto te tak nejak drzi samo tady taky jeste nevim, nezkousela jsem to, jsme bud furt v praci, nebo na horach a to sem na svahu od 8:30 do 20:00 a pak padnu jako drevo! Takze ted je to jen "postelova klasika" ale na jare vyzkousim jen nevim, jestli to muzu dat sem, kdyz tady je to o fabkach.
Únor 5, 200817 r No jo, ale k tomu sexíčku: "já nevím, toliko prostoru najednou" Myslíš že to stojí za zkoušku??? Tohle stojí každopádně za zkoušku a k tomu prostoru - nemuselo by zůstat je u milující se dvojice
Únor 5, 200817 r Tohle stojí každopádně za zkoušku a k tomu prostoru - nemuselo by zůstat je u milující se dvojice Myslíš té jedné??? OK, proberu to s Drnčicí a možná přibereme ještě jednu dvojku
Únor 5, 200817 r Myslíš té jedné??? OK, proberu to s Drnčicí a možná přibereme ještě jednu dvojku Jasně... Myslím, že v O1 Combi je to proveditelné...
Únor 5, 200817 r Myslíš té jedné??? OK, proberu to s Drnčicí a možná přibereme ještě jednu dvojku halo halooooooooooooooooo me se nekdo zepta?????????????
Únor 5, 200817 r halo halooooooooooooooooo me se nekdo zepta????????????? Tak já se teda ptám Drnči...
Únor 6, 200817 r a kolik by nas teda eventuelne bylo???????????? Tak v techničáku se píše, že pro pět osob....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.