Duben 11, 201312 r tak nam zacina krasne pocasi je na case prejmenovat tema z sex ve fabii na "sex na kapote fabie"
Duben 11, 201312 r Krásné počasí sice má pomalu ale jistě začít (3x hurááááá), ale myslím, že kapota bude ještě pár dní (možná měsíců) studit
Duben 11, 201312 r Do tohohle ti zasahovat opravdu nehodlám, ale za ty milenky bys asi dostal minimálně facičku
Duben 11, 201312 r Ještě že jsi chlap a přiznáš to! Jen kdyby si tohle přítelkyně přečetla, by mě zajímalo, jak by se tvářila chudák
Duben 11, 201312 r sundat decku z kapoty, a jeste budes IVUS skakat z te kapoty dolu jak te bude palit :D :P
Duben 11, 201312 r ......... aaaaaaaaa jeeeeeeee tady si nekdo sedi na vedeni ......... rikam,.... sundat decku pod kapotou ( tepelnou a zvukou izolaci ) a hnedka by si se z te kapoty klidila samozrejme motor by byl dostatecne zahratej aby tu kapoty pekne ohral ci predehral
Duben 11, 201312 r Ne, na vedení ne, jen u toho koukám na Ordinaci Nj, ale i kdyby kapota byla teplejší, tak vítr okolo nebude zrovna příjemnej, zas takové teplo ještě není Myslím, že to léta ještě času dost prostě
Duben 11, 201312 r dneska na slunicku v prahe bylo prijemne na ,, GYNDU V KROVY " to nesvadej, protoze sem na ni koukal taky
Duben 11, 201312 r paneboze ja zmeskal novy dil doufam ze to nekdo nataci ! btw. tak uz aspon vim na co ta oskliva decka na kapote je
Duben 11, 201312 r V Prahe jsem dnes nebyla, jsem trošku více na severu, a tu bylo děsně střídavě oblačno :/ Chvilku déšť, pak sluníčko a vedro, pak zase vítr a chladno :/ Na něco se vykecat musím, ne? :/
Duben 13, 201312 r jako je pravda ze to je trochu trapny kdyz zrovna nekdo kolem jede ci jde,... ale tak co,... jojo jednou sme na to zastavili u jedný cestičky k lesu,dokud sme byli vevnitř tak ok ale na závěr toho všeho jsme vylezli ven a dokončili to opřením o strom kterej nám byl u toho všeho svědkem a hned po akci vyšla z cesty paní která venčila pejska nevím,jestli bylo trapně víc mě,která se schovávala za stromem nebo jí,která nás asi slyšela už z dálky :D ale je to lidský
Duben 13, 201312 r jojo jednou sme na to zastavili u jedný cestičky k lesu,dokud sme byli vevnitř tak ok ale na závěr toho všeho jsme vylezli ven a dokončili to opřením o strom kterej nám byl u toho všeho svědkem a hned po akci vyšla z cesty paní která venčila pejska nevím,jestli bylo trapně víc mě,která se schovávala za stromem nebo jí,která nás asi slyšela už z dálky :D ale je to lidský Myslím, že jedna paní s pejskem je ještě v pohodě Horší je, když kolem prochází tábor X dětí cca ve věku kolem 8-15 let Upraveno Duben 13, 201312 r od Mazlinaa
Duben 13, 201312 r je to lidky, trochu to prijde trapny a stydlivy ale tak co ....... ja treba v lesiku u hlavni silnice,..... otevreny dvere abych neco zamaskoval a nejak me to nevadilo,... auta jezdily a sral sem na to,....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.