Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 tak chlapci mam tu jeden debilny problem odisla mi poistka od zapalovaca (na cigarety) a teraz neviem ktoru poistku mam pouzit viem ze je tam 15 A modra ale neviem aku fotky su blbe tak mi za tu kvalitu prepacte ale trocha som aj dokreslil nieco aby bolo to viacej vidno tak diki a napiste ktoru vdaka staci mi napisat cislo od do 1-2 3-4 5-6 obrazok c 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 obr c2. 1-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 obr c 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 obr c 4. 3-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 obr c 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 obr c 6. 5-6 tato je kupena s automobilky ale stale nieje taka aku mam v poistkovej skriny nevadi to?? dokresloval som len ako idu tie drotiky a niekde aj cisla ako su Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Je úplně jedno, kterou tam dáš. Z hlediska funkce jsou naprosto rovnocenné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Je úplně jedno, kterou tam dáš. Z hlediska funkce jsou naprosto rovnocenné. ok diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 a ostatny si co o tym myslite?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Samozřejmě, že je to jedno. Jen musí být 15A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Samozřejmě, že je to jedno. Jen musí být 15A to viem ale si potrpim na detailoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škoda Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Je to opravdu jedno zaleží pouze na ampérech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Pokud to ma spravnou hodnotu Amperu, pak je jedno jaky tvar ma to vlakno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Pokud to ma spravnou hodnotu Amperu, pak je jedno jaky tvar ma to vlakno.... To sice ano....ale barva nesedi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Samozřejmě, že je to jedno. Jen musí být 15A to viem ale si potrpim na detailoch Ja si taky potrpim na detajlech,dneska jsem se celej den rozhodoval jestly zelená nebo klasická bílá role toaletáku by byla detajlně vhodná na detajlní seznámení s mim záchodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Samozřejmě, že je to jedno. Jen musí být 15A to viem ale si potrpim na detailoch Ja si taky potrpim na detajlech,dneska jsem se celej den rozhodoval jestly zelená nebo klasická bílá role toaletáku by byla detajlně vhodná na detajlní seznámení s mim záchodem Fakt vtipne a mimochodom uz mam origo poistky takze je po probleme vdaka Eugenovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 i kdyz jsi to vyresil,myslim ze jsi mel spravny dotaz. pojistka i kdyz ma stejnou hodnotu Amper nemusi reagovat stejne,tvar "vlakna" ma vliv na jeji charakteristiku a tim cas a proud pri kterem vypne.Nelze rict ze 15A pojistka vypne pri 15A !!! 15A pojistka snese trvale 15A .jestli vypne pri 2nasobku proudu za 1 sec nebo 5min zalezi na jeji stavbe . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 i kdyz jsi to vyresil,myslim ze jsi mel spravny dotaz.pojistka i kdyz ma stejnou hodnotu Amper nemusi reagovat stejne,tvar "vlakna" ma vliv na jeji charakteristiku a tim cas a proud pri kterem vypne.Nelze rict ze 15A pojistka vypne pri 15A !!! 15A pojistka snese trvale 15A .jestli vypne pri 2nasobku proudu za 1 sec nebo 5min zalezi na jeji stavbe . Ej veru pekne si to napisal,ale domnievam sa ,ze jemu islol skor o vyzor v poistkovej skrinke ako o ucinnost danej poistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2honzik: nevedel jsem, ze vyber rychlych/motorovych apod pojistek je tak veliky u autopojistek. stale ziju v domeni, ze u aut se rozlisuje pouze tvar(velikost) a barva(snesitelny proud). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 mISHA: v aute bych to asi neresil jakou ma pojistka charakteristiku,dulezita je barva -proud,ruzni vyrobci maji ruzne charakteristiky,uz jsem mel pripad kdy pojistka byla moc rychla a porad vypadavala pri zapnuti svetel,meril jsem proud -vse OK,nakonec jsem vyndal pojistku ze supliku a bylo po zahade(dotycny kupoval pojistky na pumpe a mely barvu trosku svetlejsi nez moje ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 2honzik: otazkou je, jestli byly skutecne na dotycny proud. barva u techto "kvalitnich" veci je kolikrat jen na okrasu. to je stejne jako levne veci v baumaxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.