Publikováno Duben 15, 200619 r Zdarec, nemáte někdo zkušenost s tímto spodním krytem motoru? Má význam si ten kryt ze spoda pod motor dávat? Slyšel jsem, že to má také snížit hlučnost , ale moc se mi to nechce věřit.
Duben 15, 200619 r Na hlucnost to moc vliv nema, ale dava se tam kvuli tomu, aby se do motorove casti nedostavaly necistoty a v zime hlavne sul. Je to moc dobra vec!
Duben 16, 200619 r No a ještě má jednu podstatnou věc.jelikož se diesely pomalu ohřívají a při velmi nízkých teplotách se dokonce na volnoběh ochlazují,slouží do jisté míry i jako "tepelná barikáda"jinak origo kryt má takové vzduch bažky,které slouží i jako tlumič hluku.Neorigo.výrobky toto nemají
Duben 16, 200619 r Za koľko sa zhruba da kupiť ten kryt.. A kde sa da kupiť neorigo?? No mě leží trochu poničený v garáži...tak třeba....
Duben 16, 200619 r No ja ho tam teda na houby nemam, kdyz vidim ostatni s Octaviema, ktery tam ten kryt nemaj, jak maj doslova zaprasenej motor , tak dekuji, ze takova vec existuje. Kdyz s autem budes jezdit jako clovek, tak ten kryt nerozlames a bude splnovat to co ma.
Duben 17, 200619 r No ja ho tam teda na houby nemam, kdyz vidim ostatni s Octaviema, ktery tam ten kryt nemaj, jak maj doslova zaprasenej motor , tak dekuji, ze takova vec existuje. Kdyz s autem budes jezdit jako clovek, tak ten kryt nerozlames a bude splnovat to co ma. zeptej se toho kdo prorazil vanu na co tam ten kryt je. Souhas s tím, že jako ochrana proti načistotám to je good. Ale ten "plechovej" co se tam dával dřív byl tedy 1000x lepší. Já jezdím jako člověk . Si myslím, že v zimě jezdíš autobusem......pokud jsou na silnici koleje (sněhové) jako prase a nižší auto tak potom pocítíš to, že je tam jenom plast. P.S. Každej si tam dá co uzná za vhodný. Toto je můj názor.
Duben 17, 200619 r Ja bez auta neudelam skoro nic a jeste abych nekde v zime trapcil po svejch. Ja mam podvozek na WRC pruzinach, tak to mam posazene hodne nizko a vyjete koleje ve snehu mi problemy nedelaj a do motorove casti se mi nic nedostava. Ale je to jak rikas, kazdy si tam da co uzna za vhodne.
Duben 17, 200619 r Já ho mám za 900,origo,neorigo na autodoplňkách To myslys fakt???Me to nabizeli tedka na jarni prohlidce v origo Skoda servise za 2400,-Kc vcetne dane.Mel jsem totiz ulomene jedno ocko a kryt odstaval,tak jsem tam nanytoval kus plechu trnakama a je to opravene a je klid.Jeste,ze jsem se nenechal uchlacholit a nenechal jsem si to tam vymenit.Smejdi jedni zlodejsky.
Duben 17, 200619 r http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&...or-stred-diesel jen ho momentálně nemají, i tady se mi zdá docela drahý, určitě se dá sehnat i podstatně levněji.Vím, že polští výrobci cenu tlačí někde k 500,- ... Ale nemá ty protihlukové vycpávky jako origo. Já ho mám také popraskaný a dokud neodpadne úplně, tak ho budu pořád drátovat a spravovat, jak to jen půjde!
Duben 18, 200619 r http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&...or-stred-dieseljen ho momentálně nemají, i tady se mi zdá docela drahý, určitě se dá sehnat i podstatně levněji.Vím, že polští výrobci cenu tlačí někde k 500,- ... Ale nemá ty protihlukové vycpávky jako origo. Já ho mám také popraskaný a dokud neodpadne úplně, tak ho budu pořád drátovat a spravovat, jak to jen půjde! Poláci ho mají ale s laminátu a bohužel vydrží míň než origo.Jinak pěkně udělaný je.
Duben 18, 200619 r Lidi ja to nechapu, jak se vam muze povest ten kryt rozstipat ? Velmi snadno. Jedeš třeba za náklaďáken a najednou na vozovce leží řepa a ty nemáš kam uhnout tak ji vezmeš mezi kola.
Duben 19, 200619 r No patrne se ti to uz stalo. Dalsi uzitecna zkusenost na silnici, jet dal od nakladaku s repou.
Duben 19, 200619 r Kámoš měl ten kryt motoru z ocely. Auto jezdilo v Rusku tam je to asi potřeba. Já jsem serval kryt z TDI a mě řekli asi 6litrů tak to o výkendu zkusim nějak opravit jsou tam vyrvaný ty šroubky snad to půjde
Duben 21, 200619 r no já tam ten kryt nemám a mám dost zrezlí konce hadic od klimošky a ta určitě moc levná neni
Duben 21, 200619 r Taky jsem to řešil....nechat ho tam rozštípaní nebo ho vyhodit....nakonec jsem ho prostě potáhl 1 mm nerezovým plechem a jsem naprosto spokojen.Někteří kámošové co ho sundaly, mají fakt motor jako prase...
Duben 21, 200619 r Muj kamos ho nemnel je fakt ze jezdil jako prase ale v zimne sme otevreli motor a byl plnej snehu skoda ze sem nevjedel ze tu bude takovi tema vyfotil bych to as budete vjedet o strance slevnejma krytama tak ji sem dejte urcite to khodne znas oceni.
Duben 21, 200619 r Bez toho krytu si to neumím ani představit . Chyběl mě kus toho plastu co je dole od podběhu k nárazníku a pěkně se to přes zimu zas.... Už jsem ho koupil stál ve Škodovce 90 kč a je to Ok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.