Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Všechny zdravím,objednal jsem tourku s alarmem /hlídání vnitřního prostoru se zálohovou sirénou-PDB/. Nevím ale, jak vlastně tenhle originál alarm funguje. Na staré octávce jsem měl JABLOTRON alarm s ultrazvukový čidlem CA-320 Akcent. Zajímalo by mne jestli je to srovnatelné nebo jestli by nebylo lepší nechat tam nainstalovat třeba zase ten JABLOTRON. Moc se v tom nevyznám, a tak díky za kadou fundovanou reakci. Prvně v životě kupuju nové auto a nerad bych oněj přišel. Takže bych do toho zabezpečení klidně ještě pár kaček investoval. Jenom si říkám , když už to má ten originál alarm, jestli to má smysl, cpát tam něco jiného. Díky za reakce :) /krom toho jsem tam nechal dát construct/

Vloženo (editace)

určitě tam nech namontovat něco nestandartního, to, co je z výroby každej lapka dobře zná. Každá nestandartní věc to ztíží ;)

Editováno: , autor: rolbař
Vloženo

Také jsem před časem řešil, co udělat proti ukradení auta. Pročetl jsem mnohé a doporučuji (sám mám):

- tajný vypínač

- zámek pedálů

- zaslepit zámky

- bezpečnostní fólie na skla

- vypískované VIN

- autoalarm Athos 1803 s palivovým ventilem ja-pv2 a minimálně náklonovým čidlem (zapojil jsem si to sám a trochu jinak... lol )

- nálepky na skla (s kamarádem jsme si vyměnily typy, takže každý oznamujeme to zabezpečení, které tam ve skutečnosti není)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...