Wertheim Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Přemýšlím o zalakování černých plastových zrcátek do barvy auta (bílá) a nevím, jestli mi barva při lakování nesteče, neudělá bubliny atd... Dělali jste to vy? Jak na to?! Díky mic za odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Ak vies lakovat,tak by sa ti to nemalo stat.Ak nie,radsej tie krytky odmontuj a striekni to tak.Mne osobne sa to vsak nepaci. Je to vec vkusu.Ja ked pozriem na svoju striebornu metlu na ktorej mam cierne skla,cierne stredove stlpiky,tak mi tam tie farebne spetaky nepasuju. Vytvara to proste jeden cely cierny celok.Som rad,ze ich mam cierne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ak vies lakovat,tak by sa ti to nemalo stat.Ak nie,radsej tie krytky odmontuj a striekni to tak.Mne osobne sa to vsak nepaci. Je to vec vkusu.Ja ked pozriem na svoju striebornu metlu na ktorej mam cierne skla,cierne stredove stlpiky,tak mi tam tie farebne spetaky nepasuju. Vytvara to proste jeden cely cierny celok.Som rad,ze ich mam cierne. Jo..jak lakovat vim.. ale asi to stejne necham cerny..mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 To bol len moj skromny nazor,nepresviedcam ta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Je to asi měsíc co jsem si je nechal nalakovat a stálo to tak 600 za kus....do metalízy...u zn. servisu škoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.