Publikováno Duben 17, 200619 r Na svoju stránku http://www.railweb.sk som do sekcie Škoda pridal aj krivky výkonu a točivého momentu pre Roomster (aj s krátkym komentárom). Pri tej príležitosti som doplnil aj u Fabie krivky motorov 1,4 TDI. Aj tentokrát sú krivky v jednotnej mierke a nie je problém ich navzájom porovnať.
Duben 17, 200619 r Máš moc pěkně udělané stránky. A ještě se pochlub, jaký vůz ti teď říká pane. , na tvých stránkách jsem to nenašel, nebo jsem špatně hledal.
Duben 17, 200619 r Autor Som rád, že sa niekomu stránka páči. Momentálne mi nehovorí "pane" žiadne auto. Jazdím firemným. Ale raz, keď budem veľký, tak si kúpim aj vlastné!
Duben 18, 200619 r počuj Diamant, a vieš že som si niečo podobné (tie grafy roznych motorov v jednom robil pre vlastnú potrebu tiež?) V akej aplikácii si to robil ty? Ja v illustratori.
Duben 19, 200619 r Autor Corel Draw! No ja to už robím od roku 1997 a databáza je už celkom slušná. Ani som nečakal, že to takto dlho potiahnem a nakreslím toho toľko.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.