Diamant Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Na svoju stránku http://www.railweb.sk som do sekcie Škoda pridal aj krivky výkonu a točivého momentu pre Roomster (aj s krátkym komentárom). Pri tej príležitosti som doplnil aj u Fabie krivky motorov 1,4 TDI. Aj tentokrát sú krivky v jednotnej mierke a nie je problém ich navzájom porovnať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Máš moc pěkně udělané stránky. A ještě se pochlub, jaký vůz ti teď říká pane. , na tvých stránkách jsem to nenašel, nebo jsem špatně hledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Som rád, že sa niekomu stránka páči. Momentálne mi nehovorí "pane" žiadne auto. Jazdím firemným. Ale raz, keď budem veľký, tak si kúpim aj vlastné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 počuj Diamant, a vieš že som si niečo podobné (tie grafy roznych motorov v jednom robil pre vlastnú potrebu tiež?) V akej aplikácii si to robil ty? Ja v illustratori. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Corel Draw! No ja to už robím od roku 1997 a databáza je už celkom slušná. Ani som nečakal, že to takto dlho potiahnem a nakreslím toho toľko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.