Winstonn Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Zdravím všechny, najednou mi začal jít slabě ventilator v mojí Fabce.. Na 4 stupen je to jak na 1čku... Topí ale bez problémů .. je to jak kdyby ten vzduch něco blokovalo.. Je možné, že je třeba zanesený vzduchový filtr ? díky za rady a postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 no ten ventilator by mal na 4 ke aj viac hucat a mal by i pocut ze ide na vyssiu rychlost. inak skontroluj poistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 no ten ventilator by mal na 4 ke aj viac hucat a mal by i pocut ze ide na vyssiu rychlost. inak skontroluj poistky. no je pravda, že když dám na 4 a zapnu ventilator, tak je slyšet, jak se asi rychle otáčí ( je hlučný ) , ale proud vzduchu je pořád slabý Pojistky myslíš jako pojistky u topení za pod palubkou nebo nožový pojistky u dveří ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Kedy si menil naposledy pelovy filter???? Vyber filter a ventilator skus bez neho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Zdravím všechny, najednou mi začal jít slabě ventilator v mojí Fabce.. Na 4 stupen je to jak na 1čku... Topí ale bez problémů .. je to jak kdyby ten vzduch něco blokovalo.. Je možné, že je třeba zanesený vzduchový filtr ? odpovedal si si sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Kedy si menil naposledy pelovy filter???? Vyber filter a ventilator skus bez neho. čau, asi to bude nějaká delší doba... takže asi bude potřeba vyměnit.. asi to odpovídá, protože zvukově to všechno maká, ale přesně jak kdyby byl on ucpanej... já to zkusím , jen aby třeba něbyl problém opět v něčem jiném.. Potřeboval bych ale poradit, jak se k němu přesně dostanu, vím, že je někde mezi stěrači a kapotou, ale co přesněji povolit, abych se k němu dostal, díky ;-) jinak dobíjení funguje jak hodinky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 no jde mi o to jestli je zanesený vzduchový nebo pilový , nevím, který má co dočinění s ventilátorem prostoru ... jestli oba či jen pylový, proto prosím o radu.. jsem v tomto laik a jezdit kvůli takový kravině do servisu mi přijde vyhození peněz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Vymen aj vzduchovy aj pelovy!!!!! Vzduchovy filter mas v motorovom priestore!! Pelovy-kabinovy mas v kabine pod palubovkou pri nohach spolujazdca ten je pred ventilatorom co tu riesis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 ano a das ho von tak ze posunies take dve zavlacky smerom k sebe. filter je orientovany po smere jazdy. aj tie dve poistky posunies po smere a proti smeru jazdy smerom k sebe a vypadne ti krytka peloveho filtra. a potom filter vytiahnes cely. budes tam, mat vela bordelu a este potom daj pozor ko tam ten novy davas. aby si ho nedal opacne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 CARTMANKO:Hod mu sem fotky z DP jak sa meni pelovy filter a kde sa nachadza. WINSTONN:Prehladaj forum vymena peloveho filtra sa tu uz riesila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.