HanyZ Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ahoj, všiml jsem si, že se mi mírně hýbe (viklá) sedačka řidiče - dopředu dozadu (pohyb opravdu miniální) ... každopádně bych potřeboval radu, co s tím ? sedačka se hýbe pouze v kolejničkách... Co se týče sedačky spolujezdce, ta v určitém místě nepříjemně vrzne při přejetí nerovnosti a zatížení... Prosím návody pro laika díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 7. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 halo ? nikdo snad neví co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) halo ? nikdo snad neví co s tím ? Tohle je průser, teď jsem to řešil u superba. Byl jsem v servisu a řekli mi, že vůle je v konstrukci sedáku. Žádné náhradní díly k tomu nejsou, je potřeba vyměnit celou konstrukci sedáku a ta vyjde skoro na 15tis. Každopádně si to nech okouknout, někdy se může stát že prdne nějakej svár a pak to zavařej, ale já tohle měl ok. Mě pomohlo celou sedačku spumpovat do uplně spodní pozice, nějak se tam jinak usadí a ta větší vůle v posuvu zmizela. Ale já jsem celkem vysokej naštěstí a sedačku zvedat nemusím. Vypadal bych pak jak vosa na bonbonu Editováno: 9. Listopad 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Moje přední sedačky to taky dělají a to mám Tour 12/2004!! Údajně by měl být vůle v těch kolečkách co jezdí v kolejnicích (omačkané). Já s tím jezdím dál, ale dost mě to štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 no není to zrovna velká vůle, ale trochu se vyklá.. docela mě to štve... no tak 15k za to dávat určitě nebudu, co s těma kolečkama ? vyměnit nějdou přepokládám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 no není to zrovna velká vůle, ale trochu se vyklá.. docela mě to štve... no tak 15k za to dávat určitě nebudu, co s těma kolečkama ? vyměnit nějdou přepokládám... koukni na tento návod, a pokud se do toho pustíš poděl se o zkušenosti.. Já to na jaře asi vyměním. http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...7&Itemid=30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 tak to je docela složité , uvidíme podle času, možná o víkendu případně na jaře... zatím to není tak strašné a nezhoršuje se to, takže nechámu závadu asi projevit...čekal jsem jednodušší řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 tak jsem na to koukal včera... nerozebíral jsem to, jen jsem detailně kouknul, kde se to viklá.. problém je úplně dole v lyžinách, které jsou překryté plastem ... pevně drží v karoserii, ale druhá část, která se pohybuje dopředu dozadu je trochu vylítaná a pohybuje se... koukal jsem detailně co je pod plastem a černou lyžinou - zubatá zelená lišta, takže asi zuby vychozené... má to smysl řešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 má ještě někdo zkušenosti s tímto problémem ? Případně s vrzáním nepřijemným při přejezdu nerovnosti, případně prudké zatáčce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Poradíte někdo zda při vyndání sedaček s airbagy může nastat nějaký problém? Můžu ten kabel rozpojit a pak jen připojit? Musí se něco resetovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Já bych vyndal klíč se zapalování a do té doby než je zase nepřipojíš tak bych s ním neotáčel. Protože by tam mohla naskočit chyba a musel by jsi na vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 jak tu psal nade mnou zapalovánní vyplý pro jistotu klíč venku a nic se nemuže pokud všechno zapojíš stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 má ještě někdo zkušenosti s tímto problémem ? Případně s vrzáním nepřijemným při přejezdu nerovnosti, případně prudké zatáčce ? jedná se o přední sedačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Ahoj,mě vrzala přední sedačka spolujezdce.Když se někdo víc opřel do pěradla,nebo při jízdě. Sundal jsem oplastování,nechal houpat přítelkyni a přitom pozorně poslouchal odkud vrzání jde . Dělal to jeden jedinej,malej,hnusnej a povolenej šrobek.Stačilo ho prostříknout konkorem,utáhnout a byl klid . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 12. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Díky za tip, dělá mi to taky sedadlo spolujezdce a je to nepříjemný zvuk. Zkusím přítelkyni nechat také pohoupat. Pak písnu co to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 JJ připadal jsem si hrozně....jak v nějaké staré rachotině .Takhle nikdá nevrzala ani dědova 120tka .Prostříknutí olejíčkem 100 % pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Ja vyresil problem s el. sedackama u superba, mel jsem vuli v sedacce ktera se pohybovala doprava-doleva. Nevim jestli byly v O1 ty stejne sedacky, kdyby jo tak se muzu pokusit popsat reseni ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilo1070 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Ahoj, mam teraz podobny problem s novym superbom - mierny pohyb sprevadzany tuknutim na konci toho pohybu. Je to dolava-doprava. Co je ale zvlastne, ze nedokazem ten pohyb spravit rukami ked vystupim z auta, musim v sedacke sediet. Takze ani netusim z ktorej casti to ide. V com bol problem u teba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rihajara Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 (editace) naprosto jednoduché,měl jsem to u mé octávie 1,rok v,97.Stačí vyměnit dvě umělé součástky které prodává ŠKODA DÍLY.jedná se o číslo dílu- 1J0 881 203 DÍL KLUZNÝ.Ted se sedačka nevyklá.Je to zespodu na pojezdu.V žádném případě to není vodícíma kolečkama vzadu sedačky. Editováno: 3. Červen 2019, autor: rihajara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.