li.ška Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 taky se připojuji hned bych to chtěl... maxidota nemůžu sehnat a jsem ze služebního vozidla zvyklý jezdit dle palubního PC kvůli spotřebě. Trochu mi dle obrázků vadí vzhled..tím míním zapasování do přístrojové desky (jsem punťa) ale rád by jsem věděl kde se to dá sehnat a za kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 liska: Maxidot prodava tady na foru jeden clen, ma i inzerat v bazaru, zkus ho kontaktovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Asi tak škoda že tam není ještě venkovní teplota ale i tak bych to bral všemi 10 ať si řeknou jakou cenu a přindou mi to udělat.... Můžeš tam mít obě teploty.Neměl by to být problém.Já jsem obě nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 jsem asi slepej dík ale kde to má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 .....jedinej a dle doslechu i spolehlivej byl fantík, ale ten se už tady dlouho neukázal a ani neozval což je škoda spolehlivejch lidí co něco maj nikdy nejni dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 jsem asi slepej dík ale kde to má... Jestli nemluvíme o maxidotu,ale o tom to palubním PC,tak tam můžou být obě teploty.Kontaktuj Jana a on ti k tomu řekne víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yano Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 taky se připojuji hned bych to chtěl... maxidota nemůžu sehnat a jsem ze služebního vozidla zvyklý jezdit dle palubního PC kvůli spotřebě. Trochu mi dle obrázků vadí vzhled..tím míním zapasování do přístrojové desky (jsem punťa) ale rád by jsem věděl kde se to dá sehnat a za kolik Zdar, to moje pocitadlo moze ukazovat aj dve teploty, nejako som na to pozabudol pri popise. Zalezi od toho ci tam dam jedno alebo dve cidla. Umiestnenie je uz na vlastnej fantazii, jakosto cidlo je na kabli dostatocnej dlzky. Yano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Ahoj, www stránka http://fabia.php5.sk/ už neexistuje. Nemohl by někdo sem dát fotku jak tento PP vypadá? Vůbec nemám představu o jakém PP je řeč, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 1 Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Mám Fabku,2001,1.4 a po 5000km se mi vynuloval palubní origo počítač.Je to normální nebo to byla náhoda:Dík Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 (editace) Stačí se podívat do návodu, palubní PC (paměť 2) se sám nuluje po dosažení určitých hodnot, a to buď 10.000km nebo 100h, podle toho co nastane dříve. Editováno: 9. Prosinec 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 1 Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Díky za info,návod nemám.Je to těmi 100hodinami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Je dostupný na webu škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom 2020 Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 potřebuju radu. Mám 1,4tdi r.v. 2005 a zasekl se mi pal. počítač. vše funguje kromě průměrné spotřeby. Ta je zaseklá na jedné hodnotě. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Já bych zkusil odpojit budíky od napájení, to znamená budíky vymontovat a na chvilku odpojit konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom 2020 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 dík. a nějaký jednodušší způsob by fungoval? odpojení baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Skus teda tu baterku o pokus to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.