Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

taky se připojuji hned bych to chtěl... maxidota nemůžu sehnat a jsem ze služebního vozidla zvyklý jezdit dle palubního PC kvůli spotřebě. Trochu mi dle obrázků vadí vzhled..tím míním zapasování do přístrojové desky (jsem punťa) ale rád by jsem věděl kde se to dá sehnat a za kolik -_-

liska: Maxidot prodava tady na foru jeden clen, ma i inzerat v bazaru, zkus ho kontaktovat...

Asi tak škoda že tam není ještě venkovní teplota ale i tak bych to bral všemi 10 ať si řeknou jakou cenu a přindou mi to udělat....

Můžeš tam mít obě teploty.Neměl by to být problém.Já jsem obě nechtěl.

jsem asi slepej dík ale kde to má...

.....jedinej a dle doslechu i spolehlivej byl fantík, ale ten se už tady dlouho neukázal a ani neozval což je škoda spolehlivejch lidí co něco maj nikdy nejni dost

jsem asi slepej dík ale kde to má...

Jestli nemluvíme o maxidotu,ale o tom to palubním PC,tak tam můžou být obě teploty.Kontaktuj Jana a on ti k tomu řekne víc :)

taky se připojuji hned bych to chtěl... maxidota nemůžu sehnat a jsem ze služebního vozidla zvyklý jezdit dle palubního PC kvůli spotřebě. Trochu mi dle obrázků vadí vzhled..tím míním zapasování do přístrojové desky (jsem punťa) ale rád by jsem věděl kde se to dá sehnat a za kolik -_-

Zdar,

to moje pocitadlo moze ukazovat aj dve teploty, nejako som na to pozabudol pri popise. Zalezi od toho ci tam dam jedno alebo dve cidla. Umiestnenie je uz na vlastnej fantazii, jakosto cidlo je na kabli dostatocnej dlzky.

Yano

• 5 let později...

Ahoj,

www stránka http://fabia.php5.sk/ už neexistuje. Nemohl by někdo sem dát fotku jak tento PP vypadá? Vůbec nemám představu o jakém PP je řeč, děkuji.

Mám Fabku,2001,1.4 a po 5000km se mi vynuloval palubní origo počítač.Je to normální nebo to byla náhoda:Dík Radek

Stačí se podívat do návodu, palubní PC (paměť 2) se sám nuluje po dosažení určitých hodnot, a to buď 10.000km nebo 100h, podle toho co nastane dříve.

Upraveno od Lancelot

Díky za info,návod nemám.Je to těmi 100hodinami.

Je dostupný na webu škodovky.

• 6 měsíců později...

potřebuju radu. Mám 1,4tdi r.v. 2005 a zasekl se mi pal. počítač. vše funguje kromě průměrné spotřeby. Ta je zaseklá na jedné hodnotě. Co s tím?

Já bych zkusil odpojit budíky od napájení, to znamená budíky vymontovat a na chvilku odpojit konektory.

dík. a nějaký jednodušší způsob by fungoval? odpojení baterie?

Skus teda tu baterku o pokus to stoji.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.