milde11 Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 čau kluci, doufám že to tu ještě nebylo, nebo já to aspoň nenašel. Zajímalo by mě, jaké jsou intervaly servisních kontrol u FRS. Neberu v potaz, že každých 15tis výměna oleje, ale myslím větší kontroly (rozvody atd.). já dovezl RS z Itálie. mám najetých nějakých 118tis. Třeba u astry, kterou jsem měl předtím se při 120 musely dělat rozvody, tak mě zajímá jak je to u RS. díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 ano pri 120 000km sa robia rozvody, neviem co chces kontrolovat ale kontroloval by som olej, oblozenia s kotucmi, filtre............... asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 no jasné, já ale právě slyšel, že u RS se rozvody dělají až někdy pozděj a ne při 120tis, proto jsem se i ptal. ty to víš jistě že u RS se rozvody valí při 120tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 ja som vychadzal podla servisnej knizky kde sa udava pri motoroch TDI-PD vymena pri 120 000km vymena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ja som vychadzal podla servisnej knizky kde sa udava pri motoroch TDI-PD vymena pri 120 000km vymena. Ono se to v prubehu vyroby ruzne menilo, takze zalezi na datu vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ta moje FRS je 11/03 bohužel v té italské servisce je trošku problém se vyznat, proto jsem se ptal. ale asi se budu muset zajet poptat do škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Ja delal rozvody pokazde kdyz sem koupil nove auto...pouzite....olej a rozvody..dneska kazde druhe auto je stocene a to i auta se serviskou..je to takova jistota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 U FRS se delaj rozvody u 90 tisic a od nektereho roku u 120tisic.U 04 vim 100% , ze u 120tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.