Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, ospravedlnujem sa za zdatne amatersku otazku, ale nemozem na svojom favorite najst srob na vypustenie CELEJ chladiacej kvapaliny. Kupil som ho v krasnom stave s tym, ze fucala kompresia do vody, a orig. majitelia s tym nic nerobili snad 10 rokov. Vybrusil som hlavu, dal nove tesnenie, vybral chladic, preplachol ho, preplachol kazdu cast chladiacej sustavy co len isla, ale nepomohlo to... dva dni a bordel vo vode je spat :( Hlavne silna silna hrdza, v celom motori bol az nejaky "hrdzavy piesok" alebo co. Chcel by som to vypustit cele (nie len odpojit dolnu hadicu od chladica), ale neviem kde je ten srobik. Skusal som odtiahnut snad aj 4 sroby z predu bloku (pohlad od predu auta) ale ani jeden z nich to nebol... dakujem za pomoc

Upraveno od kbs1

• Autor

naozaj niekto nevie? Hladal som snad vsade mozne ale neviem ani ten spravny vyraz, ktory by som mal dat vyhladavat :(

je tam sroubek a je na kovove trubce ktera spojuje gumove hadice a je na strane tam kde je inducka ale hooodne dole u kolaú pokud tam mas plech krajni tak sundat a na te trubce najdes 10 sroub - hodne zdaru

• Autor

dakujem - tam by ma nikdy nenapadlo hladat. Kazdy (aj automechanik) mi hovoril ze je dole na bloku motora. Este raz diky

Upraveno od kbs1

Mno logicky je umiestneny na najspodnejsom mieste kde sa nachadza voda. A to je pri olejovej vani pod altrnatorom.

• Autor

jj, olej som menil pred tyzdnom, bol som pod autom, aj som hladal ten srobik, ale pochybujem ze mi zrak usiel na tu trubku :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.