Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

doufam ze davam spravne, pls jinak nekamenovat :feve: Chtel sem se zeptat co rikate na tento tip ? pomer cena vykon se mi zda velmi dobra http://www.aukro.cz/item802240407_neway_ra...usb_dvd_tv.html nekdo nejake zkusenosti ? ;)

Jdi od toho-něco podobnýho jsem koupil. Cena je velmi lákavá a výbava také. Ale ostatní je prúser. Je to všechno Čína atp. a kvalita tam prostě není. Ten zvuk je prostě hrůza. Já už jsem to raději rychle saMOZŘEJMĚ SE ZTRÁTOU PRODAL.

• Autor

jj myslel sem si to ze to bude zvukove hodne spatny, avsak je to hodne lakavy no :aggressive: ale asi bude nejlepsi koupit naky obyc radio jen na hudbu jako Alpine atd. diky moc za radu, vazim s toho ;)

jj myslel sem si to ze to bude zvukove hodne spatny, avsak je to hodne lakavy no :aggressive: ale asi bude nejlepsi koupit naky obyc radio jen na hudbu jako Alpine atd. diky moc za radu, vazim s toho ;)

Hele, teď se tomu docela dost věnuju a myslim si, že bys do toho neměl jít. Už jen výkon. Jak tak koukám, tak ověření výrobci rádií uvádí výkon 4*50, ale jejich RMS výkon se pohybuje kolem 12-18W... Bojim se, že tenhle kousek sice bude mít max 50W, ale zdaleka ne 15w RMS... Jo někdy můžeš natrefit na dorbou věc i v Kauflandu, ale mam zkušenost, že cokoliv takhle seženu (90%), tak má divně vysušený plasty, který zářením UV - slunce rychle stárnou a vypadaj třeba po roce děsně... A to nemluvim jen o slunci, ale teplo zima atd...

Je to na tobě, protože když já se někdy pro něco 100% rozhodnu, nikdo mě nezastaví, takže uvaž.

Venca:)

• Autor

asi tak kdyz se clovek pro neco rozhodne :smich: , ale ne jdu od toho je to az moc lakave na to aby to byla dobra vecicka, koupim naky to Alpine na poradnou hudbu( ikdyz to DVD by bylo DVD :feve: nojo neda se nic delat lol diky za rady

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.