Přejít na obsah

1 DIN autoradio s DVD VT-DS408


wejw

Doporučené příspěvky

doufam ze davam spravne, pls jinak nekamenovat :feve: Chtel sem se zeptat co rikate na tento tip ? pomer cena vykon se mi zda velmi dobra http://www.aukro.cz/item802240407_neway_ra...usb_dvd_tv.html nekdo nejake zkusenosti ? ;)

Jdi od toho-něco podobnýho jsem koupil. Cena je velmi lákavá a výbava také. Ale ostatní je prúser. Je to všechno Čína atp. a kvalita tam prostě není. Ten zvuk je prostě hrůza. Já už jsem to raději rychle saMOZŘEJMĚ SE ZTRÁTOU PRODAL.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj myslel sem si to ze to bude zvukove hodne spatny, avsak je to hodne lakavy no :aggressive: ale asi bude nejlepsi koupit naky obyc radio jen na hudbu jako Alpine atd. diky moc za radu, vazim s toho ;)

Hele, teď se tomu docela dost věnuju a myslim si, že bys do toho neměl jít. Už jen výkon. Jak tak koukám, tak ověření výrobci rádií uvádí výkon 4*50, ale jejich RMS výkon se pohybuje kolem 12-18W... Bojim se, že tenhle kousek sice bude mít max 50W, ale zdaleka ne 15w RMS... Jo někdy můžeš natrefit na dorbou věc i v Kauflandu, ale mam zkušenost, že cokoliv takhle seženu (90%), tak má divně vysušený plasty, který zářením UV - slunce rychle stárnou a vypadaj třeba po roce děsně... A to nemluvim jen o slunci, ale teplo zima atd...

Je to na tobě, protože když já se někdy pro něco 100% rozhodnu, nikdo mě nezastaví, takže uvaž.

Venca:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...