Malunky Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ahoj,pred nedávnom som Vám ukázal moju novu Oktu no včera večer som si všimol že niečo neni ok. Problemove su svetla ( Origo Xenony ), ktore sa mii zahmlili.Nebol som v umyvarke, včera pršalo a snežilo čiže vlhko....ked som ju večer odparkoval pred domom tak som si to všimol. Volal som hned predjacovi a on mi nakazal ihned prist a ked mam fotky o to lepsie,keby to uz rano nebolo...Este sa im to nestalo na FL Oktach a dnes fotky poslali vyrobcovi. Viem že ked som mal Superb a mimo zaruky mi davali jedinu možnosť a to vymeniť svetlo...takže sa aj vymenilo. No keďže je to v záruke,najlepšie bude asi vymeniť obidve a bez kompromisu...Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 nechybí vzadu nějaká gumová průchodka ? Ovšem pokud ne, tak samozřejmě vyměnit, to je jasný. Mně taky v garanci jedno vyměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.