škodovák Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tušíte někdo, kde se tan klíč (tisícihran) k povolení zámku dá sehnat, nebo jak se to dá udělat bez povolení zámku? Ve škodovce ho v náhradních dílech nemaj a v jinech servisech, kde jsem byl, taky ne. Mam sundanej tapec a zasekl jsem se na mrtvym bodě. Dík.Jakej tisícihran máš namysli sem trošku nepochopil.Kde co potřebuješ povolit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Potřebuju povolit ty dva šrouby, který jsou v boku dveří. Mají držet mechanismus zámku, kterej potřebuju posunout tak, abych viděl a dosáhl na místo, kam se má zaháknout lanko. Pak to zase přišroubuju zpět, tak jak to tady lidi píšou. Bez toho je to pro mě asi nadlidskej úkol, protože to lanko se musí zaháknout z jinýho směru, než ze kterýho se k tý díře (do který se zahákne a pootočí) dá dostat. Je to myslim deseti, nebo dvanácti hranej šroub, čimkoliv jinym to strhnu, protože je to mělký a celkem měkký. Nevim jak to popsat, kdyžtak to vyfotim a hodim sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Potřebuju povolit ty dva šrouby, který jsou v boku dveří. Mají držet mechanismus zámku, kterej potřebuju posunout tak, abych viděl a dosáhl na místo, kam se má zaháknout lanko. Pak to zase přišroubuju zpět, tak jak to tady lidi píšou. Bez toho je to pro mě asi nadlidskej úkol, protože to lanko se musí zaháknout z jinýho směru, než ze kterýho se k tý díře (do který se zahákne a pootočí) dá dostat. Je to myslim deseti, nebo dvanácti hranej šroub, čimkoliv jinym to strhnu, protože je to mělký a celkem měkký. Nevim jak to popsat, kdyžtak to vyfotim a hodim sem.Jestli máš namysli ty dva šrouby co drží zámek tak to je tisícihran já mám označení od TONA Cr-V M8 a jestli je to co máš namysli tak to musíš koupit v každém lepším železážství já si věškeré klíče kupoval Baumax,Hornbach,Bauhaus a sehnal jsem tam vžy co jsem potřeboval když tak hoď raši to foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 jo to bude to co myslis, ja byl v dneska v OBI, ale tam maj jen Torxy a ty mi moc nepomuzou. Zkusim to nejak jeste vymyslet a kdyztak zejtra zkusim Bauhaus. Kazdopadne dik za info, aspon vim, co je to za cislo. Koukal jsem i na www.tona.cz, ale oni tam nemaj napsany ani zadny prodejny, kde by meli zastoupeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 myslím, že je to zástrčná hlavice XZN M8, najdeš třebas na: http://www.tona.cz/cesky/vyrobky/?language...ble=1391+-+1397 trochu schované ale je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Dík kluci, tak jsem v bauhausu nakonec fakt našel klíč tona M8 a pak už to byla záležitost na půl hoďky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Ahojte,mám na Vás prosbu. Dával jsem RS tapeci, bohuzel jsem nejspis nejak spatne zahaknul u klicky ten hacek, který tam je a zahakuje se za stribrnou klicku co je v tapecu na otevirání dveří. Je to takové lanko,skoro jako na kole u přesmykačky nebo přehazovačky, na konci je takový háček, a přesně v tom spoji kde je to asi nejak zasunuté do toho háčku, nebo přivařené, to nevím jak je se mi to odrthlo a zustalo držet jen na dvou drateckách,coz je opravdu málo vzhledem k síle lanka. Chci se zeptat,co s tim budu muset udělat,co vyměnit,jak postupovat, protože připadá mi že budu muset koupit nový zámek, je to tak,nebo se dá i to lako samostatně vyměnit? Všem moc děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Stačí vyměnit to lanko cena cca 350 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak to jsi me potesil,ale vyměním to sám doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Když jsi vyměnil tapec vyměníš i to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Nechtěl bys trosku poradit jak? nejak z tehle fotky? http://skodaoctavia.cz/Fotkyvelke2/TapeciOctavia008.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=lanko+dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vyšňa Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Z ničoho nič jedného krásneho rána som sa nemohol dostať von z auta... Jediný sposob ako otvoriť dvere, bol otvoriť okno a otvárať dvere z vonku... samozrejme sa stalo čo som predpokladal... Háčik na lanku to už nevydržal a jednoducho pustil tak som si v škodovke kúpil druhý vymenil ho nahodil opať tapacír dverí a problém stále pretrváva... to lanko je proste o málo dlhšie a neplní svoju funkciu!!!!!!! Vie mi niekto poradiť ako by som ho mohol trošku napnúť? o čo ho mám uchytiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Podloz si necim ten bovden. to by melo stacit. Myslim ho podlozit nede u klicky tam jak se ten bovden zasouva do tapecu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ... to lanko je proste o málo dlhšie a neplní svoju funkciu!!!!!!! Ja som tiež menil to lanko v predných dverách. Dost zlý prístup, ale podarilo sa a mne to otvara tak ako predtým. Podla mna ti predali lanko mozno z ineho typu, alebo tak, lebo ja som to volne nemal a pasovalo OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vyšňa Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no musím zapojiť mozgové závity a nejako ho napnúť lebo kým sa opať trafím do tej dierky totiž nejaký šikula predo mnou tam strhal šróby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.