Mischo77 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Da sa nejako vyriesit problem tykajuci sa toho, ze ak zapnem svetla na prvu polohu (obrysove) tak sa mi zapnu aj zadne hmlovky taktiež aj pri stretávacích svetlách..... samozrejme pri jemnom zatlaceni alebo povytiahnuti tej packy svetla zhasnu.... no ale to treba jemne hybat s tym.... Da sa to vyriesit aj bez vymeny ovladaca ??? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 este som sa s tym nestretol ale ovladac vymen je ich na vrakacoch plno. daj pozor na konektor aby bol ten co potrebujes a inak vypinac zhanaj samostatne bez tej plaketky, nech nepriplacas za naklon svetiel popripade intenzitu. a este pri kupe daj pozor nech je to vypinac s oboma hmlovkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 to ohladom tych vypinacov mi je jasne.... ja len ci neexistuje sposob si to nejako vyriesit doma zadarmo..... ja totižto rad trocharim ... lebo je zjavne že niekde kontakt vo vypinači hapruje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Je to fakt ojedineli problem. Ale som ochotny ti darovať ten prepinač lebo ho mam asi 9 r. a nebol potrebny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Řešení zdarma: Otoč žárovku, je špatně nasazená, místo světla svítí mlhovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 7. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Řešení zdarma: Otoč žárovku, je špatně nasazená, místo světla svítí mlhovka nechapem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 To je jednoduchý. Vyndej žárovku, otoč jí o 180°a vrac jí tam zpět. Ale ne baňkou napřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Je to fakt ojedineli problem. Ale som ochotny ti darovať ten prepinač lebo ho mam asi 9 r. a nebol potrebny! Já bych si ten přepínač vzal,pokud bys ho opravdu daroval,docela by se mi aj šiknul. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 vysvetlujete mi risenie problemu jednoducho..... ako moze byt riesenie hmlovych svetiel v otocenych ziarovkach ??? proste mi blbne spiinac, to bude v niecom inom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Zkoušel jsi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Je tam dvouvláknová žárovka, jedno vlákno slabší-světlo , druhé vlákno silnější-mlhovka a ty máš tu žárovku opačněě nasazenou. Zapneš svěla ale svítí ti silnější vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Hmlovky spínajú tak, že "vačka" kontaktov hmloviek zapadne do telesa spínača svetiel pri povytiahnutí spínača. Tu treba asi hľadať chybu - spínač sa dá pekne rozobrať. Niekde som sem dával fotky, keď som upravoval spínač svetiel, aby sa hmovky dali zapnúť aj v polohe vypnutých svetiel - kvôli automatickému rozsvecovaniu svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Treba rozobrat cely spinac svetiel. Vnutry budu zoxidovane kontakty. Precistit a streknut kontox. To je cela veda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Když mu to svítí pořád, tak 100% kontox nepomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kisik20 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Čau, věděl by někdo které piny v konektoru na osvětleni ( pod volantem na levo) propojit aby svítily přední i zadní mlhovky? Abych jste mě pochopili, na me fabii rv.7/2005 mam přední i zadní mlhovky a přepínač jsem si koupil pouze se zadníma mlhovkama. Takze potřebuji propojit zadní mlhovky s předními tak abych po zapnutí zadních mlhovek svítili i předni. (Předpokládám že to na technické nebude vadit). Děkuju za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Taky se mi to stalo. Ptal jsem se na to v servisu a oni říkali, že to je docela častý problém. Když se ty spínače dělaly nebylo ještě povinné denní svícení. Tudíž se asi nepředpokádalo, že to během jedno dne 4x vypneš a zapneš. Podle mě není ani řešením kupovat si ten spínač z vrakoviště, protože u toho nevíš, kdy Ti to začne dělat to samé. Já jsem to řešil koupí nového spínače, dokonce i s regulací svitu palubní desky, protože byl asi o tísícovku levnější. A hlavně jsem začal řešit denní svícení, abych ten spínač tolik nenamáhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VítekR Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Já mám ten samí problém. Jenže k tomu mi pořád svítí přední mlhovky, dokonce ikdyž vypnu klíček v zapalování. Prostě jsem je zapl a už nešly vypnout. Vyřešíl jsem to prozatím tím, že jsem vyndal pojistku na přední mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.