Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no v skratke musis vyhodit povodny box v ktorom mas teraz filter ked to budes mat vonku uz iba namontujes hrusku na tu hadicu co ti ide do motora k skrtiacej klapke a tu hrusku tam das pomocuo takych gumenych redukcii :) nic zlozite

• 2 měsíce později...

Mohol by mi niekto oboznamit aky vplyv ma zbrusenie hlavy na motor?? :D ako pocul som o tom ze sa to robi koli zvyseniu vykona ale rad by som pocul nejake vase nazory :) popripade ci to uz niekto robil... dakujem za rady :)

znizenim hlavy zvysujes kompresiu, teda tlaky motora, ale znizujes zivotnost lozisk na klukovke. na hlave ze riska ktora ti znazornuje o kolko uz bola hlava znizena napriklad pri opravach a zarovnavaniach, po tu risku ked to das znizit to motor este zvlada. ale uz ked znizit hlavu tak ju aj upravit nech to ma vyznam ;)

Upraveno od Nautilus

ak sa mozem spytat v akom zmysle upravit?? :D.. lebo mam moznost si za par korun znizit hlavu tak ze ci to ma nejaky aj vyznam alebo tak :)

poslal som ti spravu ;)

• 2 roky později...

A jaký máš konkrétně motor?

Mně se líbí tahle firma:

post-38559-0-04968600-1384892377_thumb.j

Upraveno od Tonda-B

ak mas 44kw tak nezabudni ze pre lepsi efekt chipu treba prehodit sacie potrubie z 50kw motora ;)  44kw ma podstatne mensie priemery kanalov v potrubí

• 4 roky později...

Ahoj mam Fabiu 1.4 mpi a chcel by som sa spytať čo by sa dalo robiť s motorom ako nejak upravyť ten zvuk alebo vykon alebo vzhľadovo upravyť auto ďakujem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.