Publikováno Listopad 7, 200915 r Zdarec borci, mam Fabku 1,4 MPi (44kw) v koplet tuningu (flip flop lak, interier predelanej, body kit atd..) ale motor mam porad nic moc, ma po puvodnim majiteli pry snizenou hlavu a chip, ale tomu chipu stejnak neverim ze moc funguje, ale to je jedno. Chtel jsem se zeptat co byjste mi poradili za upravy motoru, abych o neco zvysil vykon a pritom zivotnost tak nejak zustala. Nechci s tim zavodit, ale proste tomu trosku zvednout mandicky . Premyslel jsem nad kompletni upravou hlavy, snizeni, vylestit kanaly, zvetsit a odlehcit ventily, ostra vacka, odlehcit setrvak a remenice a nakonec svody a vyfuk. Koukal jsem se na netu treba po vackach ale na fabku jsem zatim zadny nepotkal. Takze pokud nekdo mate nejaky kontakty na nekoho kdo upravuje tyto motory, a treba i na nejaky ty svody a vacky tak bych byl moc vdecny. A budu moc rad i za dalsi nazory na upravy, nebo rady co delat a co nedelat. Jeste jednou dekuju moc. Jsem tady na foru novej tak doufam ze uz to tady nekdo predemnou neresil a ze to tu zbytecne nezakladam znova.
Listopad 7, 200915 r Největší efek nedosáhne čipem-není tam moc rezerva. Spíš to předělej na silnější verzi. Nový sánía veškerý úpravy co má 51kW. Mrkni se sem co nabýzí cimbu nebo sem a sem. Sou tm úpravy motorů 1.4 MPi.
Prosinec 19, 200915 r Ja by som sa len spytal aky rozdiel je medzi 1,4 mpi 44kw a 1,4 mpi 51kw.... v tom sani.... lebo kukal som na oba motory a prislo mi to rovnake tak by som sa vas chcel pytat ze kde presne je ten rozdiel.... nechcel som zaklad nic nove tak to pisem sem vdaka
Prosinec 21, 200915 r rozdiel medzi motormi 44kw a 50kw je v spomynanom saciom potrubi, ktore je o cca 3mm sirsie a v riadiacej jednotke Upraveno Prosinec 21, 200915 r od bibso
Prosinec 21, 200915 r jaj tak a teda sacie potrubie z 1,4 mpi 50kw sedi na 1,4 mpi 44kw?? ako myslim na blok a potom skrtiaca klapka je rovnaka ako ma 1,4 44kw ci ta je tiez rozdielna ....diky za odpoved Upraveno Prosinec 22, 200915 r od Luďa
Leden 5, 201015 r ano sania sedia presne len tie kanaliky su sirsie, tiez som si zohnal sacie potrubie z 50kw verzie a dal si ho tam nahodit a v tom momente mate z 44kw fabie 50kw fabiu v uvodzovkach. ale rozdiel tam je. potom uz len chip a bude to jedna basen
Leden 5, 201015 r A co ta škrtící klapka,ta se použije ta ze 44kw,tu co tam mám? Stačí teda vyměnit jen sací potrubí?
Leden 6, 201015 r Prehodiť iba sacie potrubie a myslieť si,že máš 50kw tak to je omyl. Ak nezmeníš obsah RJ -trebars čipom tak tomu motoru najskôr ublížiš.RJ je nastavená a dáva povely pre prietok vzduchu s užším potrubým takže menej vzduchu. Privedením väčšieho množstva vzduchu musí RJ zákonite popliesť. Zmenia sa teploty, davkovanie benzínu a aj lambdy nevedia čo so zmeneným obsahom kyslíku v spalinách. Tak ak chip tak asi komplet. A ešte niečo 44kw verzia má aj inú vačku!
Leden 14, 201015 r Rad by som sa vas spytal ci medzi blokom a sacim potrubim je nejake tesnenie alebo nieco podobne.... dakujem
Leden 15, 201015 r nemyslim si ze by tomu mohol ublizit ,ked das sportovy filter tiez tomu ubližis ? to mas to iste.. tiez mas lepsi prietok vzduchu riadenie zmesy ma nastarosti predsa lambda sonda , ta by mala napravit prebytok vzduchu pridanim benzinu.. mierne by sa mohol zvysit vykon.. nemam pravdu ?
Leden 15, 201015 r tohle už se tady řešilo.... já mám vyměnený sání už nějakou dobu a žádný chyby ani nic podobného to nehlásí... a paradoxem je, že před výměnou sání mi auto auto napsalo občas nějakou tu chybičku jako bohatost směsi, nesmyslné hodnoty atd. ... a po výměně nic. a navíc řídící jednotka tam je od toho aby řídila, ne? a sací potrubí je až za škrtící klapkou, takže.....
Leden 15, 201015 r To by potom mohla byť jedna RJ na všetky motory ved by si to uriadila nie? Tu sme sa o tom niekedy bavili s ludmi ktorí to mali: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...AD+potrub%C3%AD Upraveno Leden 15, 201015 r od vikino1
Leden 16, 201015 r kdyby jsi vyměníl i vačku a nechal původní ŘJ tak to by byl problém, ale ve větším sacím potrubí, které je ještě za škrtící klapou, tak v tom bych já osobně problém neviděl, ale třeba se pletu a odkrágluje mi to jednou motor. v tom tématu to taky není jasně dořešeno, jední tvrdí že se nic nestane a druzí tvrdí že máš po motoru..... já osobně si myslím, že se nic neděje a nic moc se tím nezkazí. mám to namontované a jezdím už tak nějaký pátek a všechno je zatím ok. ale jak jsem uvedl výše.... nejsem znalý v tomhle oboru aje to jen můj názor a třeba se pletu.
Leden 17, 201015 r tohle už se tady řešilo.... já mám vyměnený sání už nějakou dobu a žádný chyby ani nic podobného to nehlásí... a paradoxem je, že před výměnou sání mi auto auto napsalo občas nějakou tu chybičku jako bohatost směsi, nesmyslné hodnoty atd. ... a po výměně nic. a navíc řídící jednotka tam je od toho aby řídila, ne? a sací potrubí je až za škrtící klapkou, takže..... Ja som na tom podobne Mr.zajda a tiez bez problemov a som toho isteho nazoru ako ty .... ale tak ako si vravel mozno sa pleteme a stretneme v servise ...... ale pisal som si clovekom co robi chip je to nejake zastupenie na SK od cimbu a ten mi povedal ze bez obav mozem sacie potrubie nahodit a jazdit a vyslovne som sa pytal na RJ a povedal ze RJ to vpohode zvladne a zatial mal pravdu .
Leden 21, 201015 r robia este nejake firmy chip tuning okrem tejto?samozrejme na slovensku.poprosil by som nejaky odkaz.dikes
Leden 22, 201015 r ja som si chip daval v MAXTUNINGU . sacie potrubie z 50kw a nasledny chip mi z 44kw fabie spravili 54kw verziu so 75 konmi . vo firme mi este odporucali sportovy filter vzduchu a narast o cca 3-5 koni
Leden 22, 201015 r kolko si zato platil ak sa smiem spytat?a sacie potrubie si si doniesol sam,alebo kupil odnich? Upraveno Leden 17, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Únor 17, 201015 r sacie potrubie som si daval vymenit v servise uz davnejsie a cena tuningu bola 130€ si myslim ze dobre vyuzite peniaze
Únor 18, 201015 r No ja som ho zohnal na srotaku za 25€ a vymenil som ho sam ziadna velka robota.... a tiez mozem len odporucit
Leden 15, 201114 r Čavte , chcel by som sa opýtať či sa dá niekde zohnať dáky návod na montáž športového filtru do fabči 1,4 combi ... prvý krat sa dostávam do montáže niečoho do auta a chcel by som nič neposrať ak by ste niekto mali dáky navod alebo aspon napísať čo a ako budem vďačný . Ked tak mail Mareek.elias@gmail.com ... vopred vďaaka
Leden 16, 201114 r hrusku Upraveno Leden 17, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.