Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 roky později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Chci se zeptat,rozděluje se motorek ve světle na pravý a levý? nebo je to jedno?

Dnes jsem zjistil,že v obou mám dva stejné motorky ,tak jestli jenom tak vypadají,nebo je opravdu levý od pravého jiný.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Vdaka myslel som si :D a este ma zaujima vyrobca TYC. CO je to zac? nejaky poliak alebo nieco podobne ako DEPO?

Mam svetla od TYCu a kvalitou aj vzhladom su na nerozoznanie od svetiel od HELLI, su dobre utesnene, nerosia sa a daju sa kupit za super cenu.

• o 1 rok později...
Vloženo

Na tu ses sice driv neptal ale ta mrizka vypada ma nejaky photoshop bastl. Videl jsem tu radlici zive na faceliftu, na predface se na to jeste asi nikdo neodvazil

• o 6 měsíců později...
Vloženo (editace)

Máte někdo prosím zkušenost s těmito světly: http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1iR+FK7AOZeNGjs491fo+nQe2wK/2rsKEkRXxnLAM4Hxhj9pnUfHlVsnlX9cpDzIb6SvHHKhnsFA57gbqkhUbT0O8R2e1y36hTacoy08A0AOPLvdF+llWyssmK0G234LZVI/n4JUMeF+0VlqnUMdSkDFdsd0dUuiC8VQgIk+dy+

Dost se mi líbí a uvažuji nad nima...

Edit: tak odkaz nefunguje, dám sem aspoň foto:

sv%C4%9Btla.jpg

Editováno: , autor: Vítězslav Rauch
  • o 3 roky později...
  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...