Přejít na obsah

Startér??

Vladimír Kalandra

Doporučené příspěvky

Mam takovy problem. Starter na Octavii jsem už slyšel, že je slabým místem. Že když nastartuju tak mi "pískne, zavrčí atd" s tim že se asi nezasunula zpět hřídelka.

Ale ted mi to dela dalsi problem. Kdyz startuju tak v něm i křupe. samozřejmě je to cítit na spojkovym pedalu. Bral bych že je špatny ložisko na te hřídelce.

Jenže si nedovedu vysvetlit, jakto, že mi to občas pokřupne v okamžiku kdy pustim nohu z plynu...??? Při normální jízdě přeci není ve styku s ničím ne?

Nebo se pletu? A když se startujee tak se hřídelka zasouvá do nějakého ložiska v převodovce? nebo ten konec je volnej a tlačí jen pastorek??

Díky za pomoc, nevim čim by to mohlo být, tak než koupim novej starter uvažuju i nad jinyma možnostma příčiny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Křupe při startu? To by mohl být omletý pastorek.

A je to jak píšeš, při normální jízdě je pastorek zasunutý, takže tam nemá co křupat.

Bude to podle mě při té jízdě něco jiného.

Nevím no, každopadně mi to vznikne když pustim plyn, tak to lupne. Taky je možnej nějakej silentblok, ale vidět tam nic není. Ale jinak teda netušim no, že to tak klepne. Mužu mit vyšlaplou spojku atd... a bezezměny. a hlavně se to špatně hledá a nemužu přijít na to odkud vychází ten zvuk..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...