Přejít na obsah

Marek 67

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Marek 67

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Nakonec jsem zkusil odizolovat kus drátu před konektorem pro cívku napojil na něho jiný kabel ukončeny svorkou a ten nasadil na kontakt v cívce a hele vše funguje 🙂, takže jak jsem poprvé sundával konektor tak jsem asi roztáhl kontakt a už to nepřenášelo dostatek proudu.
  2. Tak změna, včera jsem neměřil správně (nedal jsem klíček do polohy startovani), takže dnes už spravně a naměřili ksem 12,22 V, tak teď opravdu nevím kde by mohl být problem🙁
  3. Proměril jsem a v podstate nic (0.001V), takže, teď asi zkusit rozdělat spínací skříňku a změřit napětí na konektoru pro kabel ke startéru, pokud nit tak je špatná koncovka spínací skříňky pokud napětí bude tak vyměnit kabel?
  4. Zkusím změřit, to by bylo na konektor, který se připojuje na cívku starteru?
  5. Dobry den, chtěl bych se zeptat na radu. Jedna se o Fabia combi 1,4 TDI rv2007. Mám problémy s nastartovanim, po otočení klíče do první polohy vše Ok ( co má zhasnot tak zhasne) a v druhé poloze nic ani cvaknuti od starteru. Zkoušel jsem startér poklepat při startovani a nic pak jsme zkusili při startovani auto rozkyvat a nastartovalo, z toho jsem usoudil, ze startér bude ko, takže jsem ho vyměnil první dva dny to šlo Ok ale teď zase to samé (občas se podaří nastartovat při rouzkyvani auta, ale někdy ani tonmepomuze). Také jsem zkoušel startovat natvrdo přes startér (spojit + pól s cívkou )a to vždy naskočí z toho soudím, ze problem by mohl být někde v kabelázi, ale jak zjistím kde to už nevím 🙁, predem děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...