Listopad 12, 200915 r Autor Co tak třeba,ze to topí v zimě daleko rychleji??? Co tak třeba sůl a štěrk v zimě na chladiče?? Neboj nejsem z těch co se chlubí kde jakou píč..vinou,ale přijde mi to jako praktická věc.
Listopad 12, 200915 r Chtěl jsem to na Fábku, ale jak jsem to viděl v reálu, tak to vůbec nepasovalo, ale toto sedí perfektně, kde jsi to koupil?
Listopad 12, 200915 r Dobrá věcička na zimu,odzkoušeno,doporučuji....Cauves, přemýšlel jsem o tom na Oktu,ale mám strach,jestli se mi nebude přehřívat,kdž jezdim 95procent po Praze a pořád někde trčím v koloně?? Upraveno Listopad 12, 200915 r od deny8 Proč pořád citujete příspěvky!!!
Listopad 12, 200915 r no já myslím, že na dnesšní vozidla je to zbytečný....tak snad na žigula nebo 120......
Listopad 12, 200915 r Já ji mám taky a rychlejc se auto ohřeje což mě vyhovuje neb jezdím jenom 10km do práce tak mám teplejš v autí o něco dřív.Já ji kupoval od skoda-dily na aukru za 320kč a jak sedí mužete posudit zajtra vyblejsknu.
Listopad 13, 200915 r Autor JJ přesně tak na Aukru to seženeš. Jinak se to chová ok,ani ve městě ani na dálnici se motor nehřeje a to nejsem zrovna předpisový jezdec. Motor se zahřívá rychle cca po 5ti km mám provozní teplotu.... CLONA
Listopad 13, 200915 r JJ přesně tak na Aukru to seženeš.Jinak se to chová ok,ani ve městě ani na dálnici se motor nehřeje a to nejsem zrovna předpisový jezdec. Motor se zahřívá rychle cca po 5ti km mám provozní teplotu.... CLONA Hmm tak na too prakticke je, ze sa rychlo zohreje auto.Ja som sa bal aby malo dsot vzduchu. Ale nepaci sa mi to a este k tomu mam facelift masku. Ale aj tak to nemusi byt zla vec
Listopad 14, 200915 r Je to i na SUPa po Faceliftu? To by zaujimalo aj mna, ci je na Superba FACELIFT
Listopad 14, 200915 r Chtěl jsem to na Fábku, ale jak jsem to viděl v reálu, tak to vůbec nepasovalo, ale toto sedí perfektně, kde jsi to koupil? Tady je to co jsem viděl http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...ge&pID=3915
Listopad 14, 200915 r Zakryje to stejně jen vršek, spodní mřížkou na chladič fouká dál.. Já si na zimu vždy zakrývám celej chladič tmavým linem a pohoda za nula korun...
Listopad 14, 200915 r Ikdyž te´d tak přemýšlím, že dole mřížka je stejně odkrytá Já tu clonku mám taky a spodek zakrytej dálkovejma světlama, takže pohodka Velký plus není ani tak v rychlejším ohřívání motoru, ale hlavě že motor tak rychle nevystydne a když k němu přijdeš po hoďce-dvou, tak je motor ještě teplej.
Listopad 14, 200915 r Autor Je to i na SUPa po Faceliftu?To by zaujimalo aj mna, ci je na Superba FACELIFT Vypadá to,že na facelift to nedělaji,vice tady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.