super(b)man Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Dobrá věcička na zimu,odzkoušeno,doporučuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 A naco to je dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Co tak třeba,ze to topí v zimě daleko rychleji??? Co tak třeba sůl a štěrk v zimě na chladiče?? Neboj nejsem z těch co se chlubí kde jakou píč..vinou,ale přijde mi to jako praktická věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Chtěl jsem to na Fábku, ale jak jsem to viděl v reálu, tak to vůbec nepasovalo, ale toto sedí perfektně, kde jsi to koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mana Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 (editace) Je to i na SUPa po Faceliftu? Editováno: 12. Listopad 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 (editace) Dobrá věcička na zimu,odzkoušeno,doporučuji....Cauves, přemýšlel jsem o tom na Oktu,ale mám strach,jestli se mi nebude přehřívat,kdž jezdim 95procent po Praze a pořád někde trčím v koloně?? Editováno: 12. Listopad 2009, autor: deny8 Proč pořád citujete příspěvky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 no já myslím, že na dnesšní vozidla je to zbytečný....tak snad na žigula nebo 120...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Já ji mám taky a rychlejc se auto ohřeje což mě vyhovuje neb jezdím jenom 10km do práce tak mám teplejš v autí o něco dřív.Já ji kupoval od skoda-dily na aukru za 320kč a jak sedí mužete posudit zajtra vyblejsknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 13. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 JJ přesně tak na Aukru to seženeš. Jinak se to chová ok,ani ve městě ani na dálnici se motor nehřeje a to nejsem zrovna předpisový jezdec. Motor se zahřívá rychle cca po 5ti km mám provozní teplotu.... CLONA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 JJ přesně tak na Aukru to seženeš.Jinak se to chová ok,ani ve městě ani na dálnici se motor nehřeje a to nejsem zrovna předpisový jezdec. Motor se zahřívá rychle cca po 5ti km mám provozní teplotu.... CLONA Hmm tak na too prakticke je, ze sa rychlo zohreje auto.Ja som sa bal aby malo dsot vzduchu. Ale nepaci sa mi to a este k tomu mam facelift masku. Ale aj tak to nemusi byt zla vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ikdyž te´d tak přemýšlím, že dole mřížka je stejně odkrytá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Je to i na SUPa po Faceliftu? To by zaujimalo aj mna, ci je na Superba FACELIFT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Chtěl jsem to na Fábku, ale jak jsem to viděl v reálu, tak to vůbec nepasovalo, ale toto sedí perfektně, kde jsi to koupil? Tady je to co jsem viděl http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...ge&pID=3915 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Takhle to vypadá na FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Zakryje to stejně jen vršek, spodní mřížkou na chladič fouká dál.. Já si na zimu vždy zakrývám celej chladič tmavým linem a pohoda za nula korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ikdyž te´d tak přemýšlím, že dole mřížka je stejně odkrytá Já tu clonku mám taky a spodek zakrytej dálkovejma světlama, takže pohodka Velký plus není ani tak v rychlejším ohřívání motoru, ale hlavě že motor tak rychle nevystydne a když k němu přijdeš po hoďce-dvou, tak je motor ještě teplej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Je to i na SUPa po Faceliftu?To by zaujimalo aj mna, ci je na Superba FACELIFT Vypadá to,že na facelift to nedělaji,vice tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuareg1 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Mát tu stejnou clonu a používám ji celoročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 (editace) Neprehriva se to pak v lete? Editováno: 19. Říjen 2013, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.