Přejít na obsah

Výdrž původních tlumičů

snike

Doporučené příspěvky

Moje prvni-SDI, měnil jsem při 150tis. přední a při 165tis. zadní.

Druhá TDi při 135tis. výměna předních, zadek 80% takže zatím původní, mám 173tis. a vše ok, akorát teď se poroučí čep ramene, budu muset do service. Jó a obě combi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Tak jsem včera doma vyměnil tlumiče+dorazi+ uložení + ložiska do předního uložení. Práce cca 5hodin - nikdy jsem to nedělal. Auto mělo najeto poctivých 105 000km, r.v. 2000 a snažil jsem se jezdit slušně. Na testech tlumičů ukázal předek 70% a zadek 50%. Po rozdělání tlumiče sami zajeli dolů - všechny! Takže všechny v háji - dalo se s nima hejbat bez výrazného odporu. Uložení přední i zadní bylo v pořádku, ale přední ložiska v uložení KO.

Po kompletní výměně a projetí jsem zjistil,že mám uplně jiný auto. :o-_-

Obrovskej rozdíl!!! Opravdu člověk pozná že jsou tlumiče v háji až když je vymění.

Jinak dával jsem tlumiče bilstein a zbytek FEBI. Původní tlumiče jsou monroe.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera doma vyměnil tlumiče+dorazi+ uložení + ložiska do předního uložení. Práce cca 5hodin - nikdy jsem to nedělal. Auto mělo najeto poctivých 105 000km, r.v. 2000 a snažil jsem se jezdit slušně. Na testech tlumičů ukázal předek 70% a zadek 50%. Po rozdělání tlumiče sami zajeli dolů - všechny! Takže všechny v háji - dalo se s nima hejbat bez výrazného odporu. Uložení přední i zadní bylo v pořádku, ale přední ložiska v uložení KO.

Po kompletní výměně a projetí jsem zjistil,že mám uplně jiný auto. :o-_-

Obrovskej rozdíl!!! Opravdu člověk pozná že jsou tlumiče v háji až když je vymění.

Jinak dával jsem tlumiče bilstein a zbytek FEBI. Původní tlumiče jsou monroe.

Tak to gratuluju k novýmu podvozku a ke kusu dobře odvedený práce -_-

Odkaz ke komentáři

Jako je to hustý....volal jsem teď do autosalonu Louda Poděbrady....ptal jsem se na přední tlumiče na moji fabku...tak jeden tlumič stojí 3100kč.....sice nevím co je to za značku al zdá se mi to drahý....včera jsem se koukal na net a origo náhradní díly na fabie a tlumič tam byl psanej s dph.za 1400Kč...jaký kde mám splašit tlumiče???sem nějak mimo -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...