snike Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Chtěl jsem se zeptat kolik kilometrů jste najeli na původních tlumičích? Já mám na nich najeto 102.000 km, pomalu se připravuji na jejich výměnu a tak mne zajímá vaše zkušenost s jejich životností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Moje prvni-SDI, měnil jsem při 150tis. přední a při 165tis. zadní. Druhá TDi při 135tis. výměna předních, zadek 80% takže zatím původní, mám 173tis. a vše ok, akorát teď se poroučí čep ramene, budu muset do service. Jó a obě combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Já budu měnit přístí týden. Dneska si jdu pro nové bilsteiny + uložení+doraz. Cenovka za komplet 7600,- (předek i zadek) . Tlumiče na autě mají najeto 105 000km a už jim moc nevěřím. Auto je jak houpací kůň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Reálne vydržia tlmiče na Fabii tak cca 100 tisíc km ak auto behá aj po meste. Ak by jazdilo prevažne dlhé trasy, tak tupujem vyššiu životnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak jsem včera doma vyměnil tlumiče+dorazi+ uložení + ložiska do předního uložení. Práce cca 5hodin - nikdy jsem to nedělal. Auto mělo najeto poctivých 105 000km, r.v. 2000 a snažil jsem se jezdit slušně. Na testech tlumičů ukázal předek 70% a zadek 50%. Po rozdělání tlumiče sami zajeli dolů - všechny! Takže všechny v háji - dalo se s nima hejbat bez výrazného odporu. Uložení přední i zadní bylo v pořádku, ale přední ložiska v uložení KO. Po kompletní výměně a projetí jsem zjistil,že mám uplně jiný auto. Obrovskej rozdíl!!! Opravdu člověk pozná že jsou tlumiče v háji až když je vymění. Jinak dával jsem tlumiče bilstein a zbytek FEBI. Původní tlumiče jsou monroe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak jsem včera doma vyměnil tlumiče+dorazi+ uložení + ložiska do předního uložení. Práce cca 5hodin - nikdy jsem to nedělal. Auto mělo najeto poctivých 105 000km, r.v. 2000 a snažil jsem se jezdit slušně. Na testech tlumičů ukázal předek 70% a zadek 50%. Po rozdělání tlumiče sami zajeli dolů - všechny! Takže všechny v háji - dalo se s nima hejbat bez výrazného odporu. Uložení přední i zadní bylo v pořádku, ale přední ložiska v uložení KO.Po kompletní výměně a projetí jsem zjistil,že mám uplně jiný auto. Obrovskej rozdíl!!! Opravdu člověk pozná že jsou tlumiče v háji až když je vymění. Jinak dával jsem tlumiče bilstein a zbytek FEBI. Původní tlumiče jsou monroe. Tak to gratuluju k novýmu podvozku a ke kusu dobře odvedený práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 tak to já 80tisíc...nejdřív je nechám změřit jak na tom jsou ale vypadáto že přední sou kaput...a pak musím shánět nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jako je to hustý....volal jsem teď do autosalonu Louda Poděbrady....ptal jsem se na přední tlumiče na moji fabku...tak jeden tlumič stojí 3100kč.....sice nevím co je to za značku al zdá se mi to drahý....včera jsem se koukal na net a origo náhradní díly na fabie a tlumič tam byl psanej s dph.za 1400Kč...jaký kde mám splašit tlumiče???sem nějak mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.