comod Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Zdravim, dneska ráno a večer jsem startoval auto a při otočením klíčku mi začali cvakat zámky na dveřích než to vůbec nastartovalo. Nevíte co to může znamenat? Vybitá baterka? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 no jo, baterie... pokusit se nabít, nobo pak novou, záleží na stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 13. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 takže asi baterie říkáš? ani bych se nedivil, má už svůj věk. ještě se chci zeptat, když baterku odpojím a dám tam novou, nebude pak problém v řídící jednotce nebo v centrálu? jako ztráta dat nebo tak něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) V každém případě ji raději nejdříve dolij (pokud to jde), připoj na nějakou nabíječku, nech 12 hodin nabíjet a pak teprve rozhodni, jestli ji vyměnit... Problém by to neměl být. Možná rádio bude potřebovat kód, jinak netušim. Dá se to třeba vyřešit připojením jiného slabého 12V zdroje ještě před odpojením baterky, ale pokud máš vše origo, tak bych to neřešil. Taky mně to cvakalo, a na startér už A nezbylo, takže to blbě startovalo, nechal jsem to na nabíječce, potom to bylo chvilku OK, pak to zase nešlo, takže jsem tam dal novou. Na druhém autě mi uplnou náhodou odešla baterka asi 3 dni poté, ani stropní světlo se nerozsvítilo, myslel jsem že je po smrti, ale taky jsem ji dal na nabíječku (že tím už nic nezkazím), a ono už asi 2,5 měsíce bez problémů funguje dál. Editováno: 14. Listopad 2009, autor: aaakecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Přidám svou zkušenost. Letos na jaře taky začaly cvakat zámky, nabití baterie jen oddálilo nevyhnutelné. Na podzim jsem musel pořídit novou. Nestálo mi za to trnout, kdy klesne teplota k nule a baterka bude zase v pytli. Rozhodně mi bylo líto více auta, když jsem startoval, než těch peněz za novou baterku. A mám na dlouho klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.